NE IZLAZI IZ STANA I NIKADA JE NE OSTAVLJAJU SAMU! Bekuta ne može da prežali Mrkinu smrt, bez njega joj nema života, teško proživljava bol i tugu!
Foto: Alo/ilustracija

Аna Bekuta povukla se iz javnosti nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića. Pevačici, koja je neutešna zbog smrti partnera, sem porodice, najveću podršku joj pružaju prijatelji, među kojima je i Saša Popović.

- Ana je jako loše, stalno plače i priča kako ne zna kako će dalje bez Mrke. Mislila je da će biti mnogo jača kad dođe ovaj momenat. Svakodnevno se priseća uspomena sa Milutinom i čini joj se da bez njega nema života. Unuci, kao i sin Igor su stalno pored nje. Kada potone, oni je podignu i tako u krug. Tuga baš teško proživljava. Saša Popović stalno zove, pita je l' nešto treba, tu je da joj pruži maksimalnu podršku. Čini sve kako bi joj pomogao da što pre stane na noge i bude ona nasmejana Ana, što bi Mrka najviše i voleo. Pored Saše svakodnevno se javljaju i dolaze mnoge kolege, Anu svi vole. Snažana Đurišić joj se posebno našla u teškim trenucima jer je kroz isto prošla kada je izgubila supruga - kaže za Svet izvor blizak pevačici.

NAKON NEVIĐENOG LINČA! Novi potez Bake Praseta posle samoubistva Kristine Kike Đukić i skandalozne pesme šokirao javnost, ovo od njega niko nije očekivao!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
kokan

10.12.2021 12:40

Laž, glumi da bi što više bogastva prigrabila...

Lili

10.12.2021 17:17

Jadna ona place nije dovoljno izvukla para