SUROVO ISKRENA! Ana Kokić otkrila ljubavni status, pa pomenula naslednice
Dušan Petrović

Ana Kokić će zajedno sa Dženanom Lončarevićem stati pred publiku u okviru novogodišnjeg programa u Crnoj Gori 2. januara 2022.

Na konferenciji za medije koja je organizovana tim povodom, pevačica je istakla da će se na veliko zadovoljstvo latiti mikrofona.

SUROVO ISKRENA! Ana Kokić otkrila ljubavni status, pa pomenula naslednice

Alo

 

- Očekujem da se lepo provedemo, a to kakve će mere biti, zavisi od situacije i mesta - počela je Ana, koja iako važi za jednu od najlepših pevačica, ne smatra da je doterala liniju.

- Nisam dovela liniju do savršenstva (smeh)! Nije, nikad nije savršeno. I ne treba da bude - kaže Kokićeva, vidno raspoložena, pa objašnjava da svakako voli da vodi računa o sebi, ali onoliko koliko sama oseća da treba.

Naslednice Teu i Ninu, koje je dobila u braku s Nikolom Rađenom, ne vodi na nastupe jer su za to još uvek male.

SUROVO ISKRENA! Ana Kokić otkrila ljubavni status, pa pomenula naslednice

Alo

 

- Eventualno ako je neki događaj na otvorenom, oko šest, sedam uveče, onda da, ali su za diskoteke još male - naglasila je, pa se dotakla i svog ljubavnog života.

- Želje za prethodnu godinu su bile da ostanu svi zdravi, voljeni, zbog situacije koja se dogodila, a mislim da iste želje imam i za narednu godinu. Nova ljubav? Kad dođe, dobrodošla! Ovako... Ništa, za sad.

SVE SE ODIGRALO JAKO BRZO! Jedan detalj sa venčanja ovog poznatog para nikada neće biti zaboravljen!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading