MUZIČKI SPEKTAKL NA JAHORINI NAREDNA DVA VIKENDA Najveće muzičke zvezde stižu na Olimpijsku lepoticu
Alo

Nakon svečanog otvaranja zimske sezone na Jahorini, sve posetioce Olimpijske lepotice u naredna dva vikenda, 10. i 11, ali i 17. i 18. decembra, očekuje svojevrsni muzički spektakl, Balkan Music Festival, na kojem će učestvovati više od 20 najvećih muzičkih zvezda iz regiona.

Tokom dva vikenda, održaće se četiri velika koncertna događaja, svi s početkom u 20:00 časova na Poljicama u zatvorenom prostoru, ispod hotela Vučko (kaskadni parking).

- Na moje i zadovoljstvo svih u OC Jahorina, mogu da kažem da su svi koncerti već unapred gotovo rasprodati i siguran sam da ćemo ovim line up-om Jahorinu učiniti centrom najbolje zabave u regionu. Ono što me još posebno raduje jeste činjenica da je skijanje na Jahorini počelo pre sedam dana i da već sada beležimo odlične rezultate. Mi smo od ove godine poslali lider u regionu što se tiče skijanja, i ovu sezonu dočekali smo sa 5 novih instalacija i kapacitetom povećanim za duplo. Samo za prvih par dana decembra naš promet je za 2,5 puta bolji u odnosu na isti period zimske sezone 2020/2021, te je time već, promet dostigao 65% celog decembra prošlogodišnje sezone. Nastavljamo da dočekujemo skijaše i ljubitelje planine uz popust od 50% na dnevne ski karte, dok će za period od 9.12.2021. do 12.12.2021. popust u istom iznosu moći iskoristiti na ski karte za dnevno i noćno skijanje - izjavio je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić i dodao da je visina snežnog pokrivača na Jahorini trenutno 80cm, što stvara povoljne uslove za skijanje. Osim toga, kako je naveo, i u narednom periodu su najavljene padavine koje obećavaju dugoročne, fenomenalne, skijaške uslove.

MUZIČKI SPEKTAKL NA JAHORINI NAREDNA DVA VIKENDA Najveće muzičke zvezde stižu na Olimpijsku lepoticu

Alo

 

Izvođači koji su govorili na konferenciji, Elma Sinanović, Mile Kitić, Sloba Radanović, Voyage te dvojac Corona i Rimski, obećali su fantastičnu zabavu i kako kažu, sa nestrpljenjem iščekuju svoje koncerte pred velikim brojem ljudi koji su svoja mesta već rezervisali. Posebno im je drago, kako navode, što je predstojeći Festival svojevrsna simbioza žanrova koja će na Jahorinu privući publiku svih generacija.

Tokom festivala nastupiće više od 20 trenutno najaktuelnijih izvođača iz regije. Prvi petak, 10. decembar rezervisan je za izvođače Voyage, Nucci, Corona x Rimski, Gazda Paja, THCF, Devito dok je u subotu 11. decembar najavljen sprektakl uz Draganu Mirković, Šemsu Suljaković, Mileta Kitića i Kemala Malovčića.

Drugi vikend 17. decembar će nastupiti Seka Aleksić, Aleksandra Prijović, Elma Sinanović, Milica Pavlović i Sloba Radanović. U subotu, 18. decembra, festival će zatvoriti tri legendarne grupe svih vremena sa Balkana. Svima dobro poznati sastavi grupa Bijelo dugme, Riblja Čorba i Divlje jagode.

Ulaznice za Balkan Music Festival mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima portala www.kupikartu.ba, hotelima Termag, Vučko, Lavina, TC TOM Galerija Pale, Salon ljepote Kiss Lukavica.

RAZVOD KOŠTA 600 EVRA Bekvalčeva savetovala drugaricu da se ne udaje, a ono što su joj rekli za nju, pevačicu šokiralo: Ko te slagao?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading