URNEBESNI SNIMAK MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica odlučila da umesi slavski kolač, evo kako se završilo! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Marija Šerofiović nije ime za koje se vezuje naročita doza ženstvenosti, a malo je i onih koji mogu da je zamisle u tradicionalnoj ulozi žene - domaćice.

Međutim, ona je ipak odlučila da se okuša u ovom polju, pa je zasukala rukave i odlučila da se pohvali prvim slavskim kolačem koji je napravila sama.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica nije krila da joj je za ovaj poduhvat ipak bila potrebna pomoć mame Verice. Prema Marijnim rečima, ona ju je "maltretirala", ali je na kraju bila zadovoljna ćerkinim umećem.

- Ovo je maltretiranje i mobing, ljudi moji! Za ovo vam treba mnogo strpljenja, vremena, jako je pipavo. Sigurna sam da ni ona ne pravi ovako, nego da mene maltretira", - žalila se Marija fanovima dok je mesila testo.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Žalila se i kako će dobiti upalu mišića, ali je došla i do ivice "nervnog sloma" kada je od testa pravila slovo i ukrase za slavski kolač.

Iako je naizgled delovalo lako, Marija se umorila, ali ju je mama Verica smirivala dok joj je asistirala i posmatrala je sa strane.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 

URADILA JE TO SA 16, SADA BI DA PONOVI Sanja Kužet priznala da je spremna za poduhvat koji je prvi put uradila u tinejdžerskim danima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading