PIJANI MLADIĆ UPERIO PIŠTOLJ U HARISA DŽINOVIĆA! Incident se desio nakon koncerta, a priča je dobila šokantan epilog!
Alo

Haris Džinović je jedan od najpopularnijih folk pevača na prostorima bivše Jugoslavije, a njegov život obeležio je incident koji se desio daleke 1997. godine.

Rođeni Sarajlija je nastupao u jednom noćnom klubu, kada je doživeo nimalo bezazlenu situaciju. Na Džinovića je pripiti mladić potegao pištolj, a iako se tada pisalo da je pevač proteran iz Sarajeva, pevač je kasnije objasnio šta se desilo.

Alo

 

Strašno me je pogodilo pisanje nekih listova, čak sam stekao utisak da neko namerno želi da baci ljigu na Sarajevo, da ga predstavi kao grad u kojem čak ni jedan Haris DŽinović ne može na miru da živi. Moj boravak u Sarajevu, međutim, bio je vrlo prijatan, koliko je to u ovakvoj situaciji moguće. Sreo sam puno starih prijatelja, mnogo nepoznatih a srdačnih ljudi, podelio sam u toku jedne večeri više od 300 autograma. To dovoljno govori da onaj stari duh Sarajeva još živi - rekao je Džinović tada za list "Sabor".

Na direktno pitanje o navodnoj pretnji pištoljem i progonu iz rodnog grada, Haris je imao poruku.

Od svega je jedino tačno da je jedan mladić, očito pripit, izvadio pištolj na mene. To se dogodilo u poznatom sarajevskom klubu "Fis", gde se okupljaju poznati sportisti i muzičari - Davorin Popović, Vahidin Musemić, Mirza Delibašić. Posle koncerta u Skenderiji, naše društvo je otišlo u taj kafić, i negde u zoru oko četiri sata izjutra, došlo je do tog incidenta. Naravno, momka su prisutni brzo urazumili, on je sklonio oružje, potom sam mu čak i otpevao jednu svoju pesmu. Kažu da je sutradan dolazio u klub da se izvini vlasnicima, tražio je i mene radi izvinjenja. Ali što se nekog proterivanja tiče, nema ni govora. Ostao sam posle toga još dva dana u Sarajevu, a potom automobilom otišao do Zagreba, a dalje avionom u Pariz. Ponavljam, u Sarajevu sam bio srdačno dočekan - ispričao je tada Džinović.

RANIĆE ME JEDNOG DANA! Andrija Milošević se oglasio, pa pomenuo svoju trudnu devojku!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading