DOBILA PONUDU DA UĐE U RIJALITI Sandra Afrika otkrila šta je bilo presudno za ovu njenu odluku
Printscreen

Pevačica Sandra Afrika pleni svojim stasom i glasom i jedna je od najpoželjnijih žena na našoj estradi.

Poznato je da Sandra zarađuje neverovatan bakšiš na svojim nastupima, ali jednu poslovnu ponudu, u kojoj bi zaradila neverovatnu sumu novca, ipak je odbila.

Gostujući u emisiji na "Hype" televiziji pevačica je otkrila da je svojevremeno dobila poziv da uđe u rijaliti, iako joj je bio ponuđen veliki novac ipak je rešila da odbije.

Printscreen

 

- Ne bih ušla u rijaliti. Ni za milion evra. Ne zbog toga što bih ne znam ti ni ja šta pokazala pred kamerama nego jednostavno mislim da to nije za mene. Nemam pojma... - rekla je Sandra, pa otkrila šta je glavni razlog odbijanja takve ponude:

- Jesam, dobila sam ponudu, naravno. S obzirom na to da non-stop radim ja ne bih mogla bez mog posla. Ne bih mogla bez tog mog svakodnevnog haosa. Sve to bi mi nedostajalo, tako da se ne bih tamo snašla u tom smislu. Uostalom, mislim da bi mi tamo bilo dosadno.

Podsetimo, Sandra na svojim nastupima zarađuje dosta novca, nikada se nije žalila da nema isti, ali se nikada nije ni hvalila zarađenim.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Isplivalo u javnost da Kardašijanke šminku testiraju na svojim zaposlenima, a njima sleduje ovo ako odbiju!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading