TRIČAVIH 300.000 EVRA! Oglasio se Saša Popović nakon informacije da je iskeširao basnoslovnu svotu novca za ovaj luksuzni automobil!
Foto: Alo/ilustracija/Shutterstock

Vest da je Saša Popović pazario polovnog četvorotočkaša - "majbaha GLS" i da je za njega je navodno iskeširao 300.000 evra odjeknula je kao bomba u medijim, a ovim povodom se oglasio i sam Popović.

Naime, putem svoje press službe Popović je ovu informaciju demantovao.

Povodom informacije da je Saša Popović kupio "majbaha GLS" za koji je dao 300 hiljada evra, a koja se danas pojavila u pojedinim medijima, obavestavmo javnost da je reč o apsolutnoj neistini.  Informacija je u medije došla putem mejla posetioca Sajma u "Areni", koji su gospodina Popovića videli u poseti bliskim prijateljima, a koji se bave uvozom odnosno prodajom automobila. Iako ljubitelj dobrih automobila, gospodin Popović i dalje najviše voli do vozi svoj "mercedes ml" iz 2007. godine u kome ga najčeše možete i videti - stoji u saopštenju portparola Saše Popovića.

NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD TUGE! Rada Manojlović slomljena zbog prerane smrti košarkaša, pevačica uspela da izusti samo ovo!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading