ONA JE ODLIČNA KAKVA SAM JA BILA! Goca Tržan progovorila o odnosu sa ćerkom i otkrila zbog čega se najviše kaje!
Printscreen

Pevačica Goca Tržan progovorila je na temu roditeljstva, i tom prilikom otkrila da li ima problema sa ćerkom kao što se spekulisalo.

- Ne, ne, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona odlična - rekla je Goca, a onda otkrila kakva je ona bila:

- Ja sam bila nemoguća, ja i dan danas mrzim autoritete, ja sam se u tim godinama baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej - rekla je pevačica za pomenuti list, a onda otkrila kakva joj je bila ova godina.

Printscreen

 

- Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u Crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem - ističe ona.

- Ja se izvinim kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino - završava ona.

OVO JE PEVAČ KOJI JE UBODEN NOŽEM U SRCE! U teškom je stanju, traga se za napadačem!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading