ZLOKOBNE REČI NEDE UKRADEN! Pevačica zaintrigirala javnost porukom, svi se pitaju što joj je to trebalo
Printscreen/EON

Pevačica će uskoro svoje obožavaoce obradovati knjigom. Autobiografija Nede Ukraden još uvek nije ni ugledala svetlost dana, a već se oko nje "lome koplja".

- Ova knjiga nije priča o jednoj pevačici i njenoj karijeri nego o zemlji koje više nema, o gradu u kom sam nastala ja i mnogi drugi pevači, o nekim mojim ljubavima, o nekim muškarcima koji su bili deo mog života i mojih emocija, o mojim razočaranjima, dramama... Ma, ima svega - poručila je Neda uz osmeh.

ZLOKOBNE REČI NEDE UKRADEN! Pevačica zaintrigirala javnost porukom, svi se pitaju što joj je to trebalo

Foto: Alo/ilustracija

 

Podsećanja radi, Ukradenova je višemesečnu izolaciju u doba pandemije koronavirusa iskoristila da stavi svoj život na papir, a ovo štivo bi uskoro trebalo da se nađe u knjižarama.

Ono što je zaintrigiralo mnoge jeste rečenica kojom pevačica završava knjigu, a ona glasi: - A najgore tek počinje...

Na društvenim mrežama je moguće pročitati sijaset komentara na ovu temu, i dok jedni ne razumeju pozadinu ovih reči, drugi pretpostavljaju da je Neda bila nadahnuta govorom koji je njen kolega Dino Merlin održao na jednoj dodeli nagrada, kada je rekao:

ZLOKOBNE REČI NEDE UKRADEN! Pevačica zaintrigirala javnost porukom, svi se pitaju što joj je to trebalo

Foto: ATA Images

 

- Pitanje sreće i pitanje života uopšte mi se vraća. Iz pozicije te noći provedene u Zastavinom kombiju (prim.aut. 1985. godine, kada je u Makedoniji imao prvi nastup i nije imao novca za hotel) i noći u predsedničkom apartmanu (prim.aut. koji mu je dodeljen od strane organizatora dodele nagrada 2015. godine, takođe u Makedoniji) je prošlo tačno 30 godina. Sad sam, eto kažu, uspešan, a ja u sebi kontam: ‘Između te 1985. i ove 2015. godine, te 1985. su me čekale sve ove godine, sve ove dvorane, sve ove velike priče, sav ovaj sjaj, a 30 godina odsad me čeka bolest, starost i smrt. I kada sam bio srećniji, te noći u Zastavinom kombiju ili te noći u predsedničkom apartmanu kada sve što je sada ispred mene i nije tako obećavajuće?

OTKRIVENA PREVARA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Da bi se što bolje plasirala u takmičenju, pevačica se služila jednim trikom, evo šta je u pitanju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading