OVO IH JE ODALO Sale i Jovana su dugo krili svoje bračne probleme, ali jedan gest je ukazivao da se razvod ipak bliži!
Foto: Printscreen/instagram

Vest da se pevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić razvode posle 10 godina braka iznenadila je mnoge. Delovalo je da je među njima sve u najboljem redu, međutim istina je bila drugačija.

Naime, pre malo više od godinu dana Jovana je na svom Instagramu objavila fotografiju sa Aleksandrom, a ujedno i poslednju zajedničku, i čestitala im još jednu godišnjicu braka. Ove godine ta čestitka je izostala.

 

 

- Odrasli zajedno i još uvek to činimo. Želim nam još ludosti, živaca, strpljenja, ljubavi, osmeha i zdravlja - pisalo je u opisu fotografije sa njihovog venčanja.

Sale Tropico je sa druge strane zajedničku fotografiju sa Jovanom objavio pre manje od dva meseca i na njoj izgledaju potpuno zaljubljeni i srećni, zbog čega su mnogi njihovi poznanici u šoku i ne veruju da je među njima definitivno kraj.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana za Blic.

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju - rekao je on.

Podsećanje, Jovana i Sale venčali su se 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji "3 x Da", koja je u to vreme bila veoma popularna.

OSTAVILI JE OBOJICA! Jovan Pajić pre braka sa Saletom bila učesnica rijalitija, snimila veliki hit, a početak njihove veze obeležio veliki skandal!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading