SAMO DA NE KRENE LOŠIM PUTEM Goca Tržan ima veliki problem sa ćerkom, ne može da izađe na kraj sa njom: Buntovna je i pruža otpor!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Goca Tržan ima ćerku Lenu koja je u periodu puberteta, zbog čega prolazi kroz razne faze. Kako je pevačica i sama rekla, ne može uopšte da joj doskoči i ne zna šta da radi sa njom.

- Goca kaže da je i ona bila jeziva kao klinka, ali da je Lena preterala. Priznala je da ih je mala sve z*jebala - rekao je izvor blizak pevačici.

Kako dalje objašnjava, ona je počela da odgovara svima, da se inati i pokazuje da je u nekom "svom svetu", što je tipično za period puberteta. Međutim, svakoj majci je ovo izuzetno težak period jer se njihovo dete potpuno promeni.

SAMO DA NE KRENE LOŠIM PUTEM Goca Tržan ima veliki problem sa ćerkom, ne može da izađe na kraj sa njom: Buntovna je i pruža otpor!

FOTO: Alo Nenad Vujanović

 

- Počela je da odgovara i njoj i Raši. Ne sluša ih ništa, lupa vratima, zatvara se u svoju sobu i u nekom je svom svetu. Goca joj s vremena na vreme traži telefon, hoće žena da ima uvid i da joj je na oku, ali mala tek tada pruža otpor. Buntovna je i temperamentna, zapravo je sva na majku i goca je svesna toga. Samo joj je bitno da bude na oprezu i da Lena ne krene nekim lošim putem. Svesna je da je ona u tinejdžerskom periodu i da to mora da prođem, ali neće ni da je pusti da radi šta hoće - završava izvor.

Pevačici u ovim problemima pa i svakom drugom periodu najveću podršku pruža suprug Raša. Pored Goce Tržan i Nataša Bekvalac se nedavno požalila da joj je ćerka Hana u pubertetu i da je ništa ne sluša.

STIŽE NOVI HIT Pesma koju je Lukas posvetio pokojnom kolegi izlazi sutra!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Leilani

05.12.2021 12:08

Nije ni cudo sto je dete takvo. Pogledajte joj oca. Covek blesav 100 gradi. Nikako mi nije jasno sta je ta zena videla u njemu pa jos da se uda.