PEVAČICA PRESEKLA! Ana Nikolić želi da se pomiri sa Rastom?!
Alo.rs

Ana Nikolić želi da se vrati Rasti, i u toj nameri je istrajna, jer kako izvor za SVET izveštava, u pitanju je „najveća ljubav“ njenog života!

- Ana nikada nije prestala da voli Rastu i nakon razvoda uvek je bila tu i uz njega. Jedno drugom su velika podrška i oslonac. Iako tvrde da su u sjajnim odnosima isključivo zbog ćerke Tare, to je daleko od istine. Između njih još ima hemije, a i ljubavi. Ana prilikom razvoda nije želela da vrati devojačko prezime, po kome je i prepoznatljiva javnoj sceni. Svima je to bilo čudno, ali ona je verovala da će se brzo pomiriti sa Rastom, pa je mrzelo da menja svu dokumentaciju, a i želela je da se preziva isto kao i njena ćerka, koja nosi očevo prezime. I sama je priznala da je Stefan njena najveća ljubav do sada i da je njihova ćerka Tara nastala iz najveće ljubavi - kaže izvor blizak pevačici. A da još uvek nosi Stefanovo prezime pevačica je potvrdila objavom o revakcinaciji, gde piše Ana Đurić. 

PEVAČICA PRESEKLA! Ana Nikolić želi da se pomiri sa Rastom?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Reper smatra da bi eventualno pomirenje sve pokvarilo.

- Između nas je bila prevelika ljubav i strast, ali dočekali su nas neki ozbiljni životni problemi za koje nismo bili spremni. Moj brak sa Anom bio je jedno nezaboravno iskustvo. Sa njom sam se stvarno venčao iz ljubavi - priznao je poznati reper. 

Podsetimo, Ana se razvela zvanično od Stefana Đurića Raste 2018. godine, ali njegovo prezime je zadržala. Zapravo, ona se oduvek nadala pomirenju i verovala da je njena ljubav sa reperom za ceo život.

PISALO SE DA JE ONA KRIVA ZA KRAH BRAKA JOVANE I SALETA Oglasila se Marija Šerifović i otkrila istinu, pevačica besna kao ris!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading