ANABELA PRIZNALA DA JE NA METI UVREDA Pevačica otkrila da dobija ružne komentare na račun izgleda, a evo kako se sa njima bori!
Printscreen

Pevačica Anabela Atijas nedavno je priznala da je nešto najgore što je doživela, definitivno udar na njeno majčinstvo, na njene tri ćerke Lunu, Ninu i Blankicu. Iako važi za jednu od najzgodnijih i najprivlačnijih pevačica, otkriva da je često na meti osuda zbog smelijeh oblačenja.

ANABELA PRIZNALA DA JE NA METI UVREDA Pevačica otkrila da dobija ružne komentare na račun izgleda, a evo kako se sa njima bori!

Instagram/anabelci

 

- U poslednje vreme sam stalno u nekim odelima i pantalonama, nešto smernije obučena, ali ja treba da pevam, da budem na sceni, pa sam odlučila da mu ga dam malo po estradnom oblačenju - smatra kaže Anabela za Grand online i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Nije mi lako, mnogi kažu: 'Vidi je ova, pomamila se, ima ćerke', kažu mi da sam 'poludela baba'. Ali meni je to kul, jer to znači da ih nerviram što se tako dobro držim - priznala je pevačica, kao i daje naučila da se nosi sa komentarima.

ZAMALO DA ZAVRŠI NA MESTU JELENE TOMAŠEVIĆ Ova zgodna plavuša je bivša devojka Ivana Bosiljčića (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nina N

04.12.2021 00:27

Udar na majcinstvo je sama izazvala, videli smo tu histeriju i ludilo, sve je radila da unisti emotivni zivot svog deteta. Uzas. A sto se tice fizickog izgleda pa svima je lepse da vide doteranu zenu, ali mislim da negativni komentaru su vezani za njeno ponasanje od prosle godine i da nemaju veze sa izgledom

Miro

04.12.2021 01:30

Kao prvo ona se zove Razija kao drugo ona nije pevačica već pevačica u pokušaju-otvaračicausta koja pokušava da skrene pažnj na sebe,e to je ona u prevodu ološ.

Slavko

04.12.2021 08:21

Nije tačno. Ona lepo izgleda našminkana ali se ružno ponaša.