GLEDAOCI OVO NE MOGU DA VIDE! Otkrivene sve tajne žirija Zvezda Granda, evo šta se dešava iza kamere
Foto: Youtube/Printscreen

Takmičarski šou program “Zvezde Granda” već mesecima unazad je omiljena emisija koju gledaoci sa nestrpljenjem isčekuju, a naša ekipa je uspela da sazna šta se sve događaj kada kamere nisu uključene.

Jedan od članova produkcije, izneo je razne pikanterije, od toga ko je najglasniji u bekstejdžu, ko ima posebne želje, ali i sa kojim članom žirija ostali najmanje komuniciraju.

Printscreen

 

- Prvi na snimanje uvek dolazi Saša Popović koji sa ljudima u režiji i produkcijom proverava da li je sve kako treba. Dešava se da u jednoj nedelji snimaju po tri emisije, a sve to prati mnogobrojne publika koja je u studiju. Viki i Sanja Kužet gotovo uvek na snimanje dolaze bez šminke i frizure, te nekoliko sati pre početka snimanja sede u šminkernici i spremaju se za početak. Sanja je uvek raspoložene i vesela - otkriva jedan od producenata ovog takmičenja i dodaje:

- Najmanje priprema za snimanje treba Mariji Šerifović kojoj šminkeri samo utapkaju lice, a ona nekada zna da dođe na snimanje u bademantilu, kao što je bilo jednom, kada je pravo iz kreveta, došla na scenu. Svi su bili iznenađeni, a ona je to provukla kao šaljiv gest. Osoba koja najviše koristi telefon na snimanjima je Viki, a sve za potrebe društvenih mreža jer koristi svaku priliku da snimi popularne klipove za Instagram. Viki se trudi da nauči da igra kao Sanja Kužeta, te često zna da zapleše, ali po komentarima mnogih, mnogo bolje igra Sanja Kužet - objašnjava kroz osmeh naš izvor.

Printscreen

 

Sa druge strane, članovi žirija koji najviše vode računa o zdravlju i higijeni su Bosanac i Đorđe David

- Bosanac se najviše boji korona virusa i zato non stop prska sve oko sebe, a od Saše Popovića je tražio da mu napravi paravane između ostalih članova žirija, odnosno Marije i Bekute kako ga slučajno neko ne bi zarazio. Sve vreme u pauzama nosi čak dve maske. Đorđe David je pred kamerama sekao nokte, ali ono što je malo poznato jeste da pre početka snimanja pere zube, a potom traži da mu šminkerke skinu šminku čim se završi snimanje i stave hidratantnu kremu - priča do detalja naš izvor koji već mesecima unazad provodi svaki trenutak sa članovima žirija.

Printscreen

 

- Ceca od kada je došla u ovo takmičenje je postala miljenica Saše Popovića i u bekstejdžu se on ne odvaja od nje. Ručaju zajedno, diskutuju o raznim temama, a zajedno sa njima to čine i ostali članovi. Publika u studiju je uvek pozdravi ovacijama, često je obasipaju slatkišima i plišanim igračkama koje ona nosi posle unuku Željku. Inače Ceca uvek dođe poslednja na snimanje, kada se svi već okupe - priča izvor.

Najstarijim članicama žirija ne treba mnogo udovoljavati, zato Snežana i Ana snimanja podnose sa osmehom na licu.

Printscreen

 

- Anu Bekutu na snimanje uvek dovozi unuk Branko, a zajedno sa njom na snimanju je njen mentor. Najbitnija joj je frizura, te često od frizera traži da joj u pauzi pogledaju da li sve stoji na svojem mestu. Snežani Đurišić je važno da ima dobru fotografiju, sve ostalo joj je manje važno. Voli kada svako ko dođe se prvo njoj javi, tačnije priđe da se pozdravi - priča izvor.

Printscreen

 

Naš izvor kaže da dolazak u žiri Aleksandra Milića Milija nije oduševio dosadašnju postavu, pa sa njim malo ko komunicira duže od nekoliko minuta tokom pauze.

- Iza scene postoji veliki bejstejdž gde članovima žirija na pauzi stiže specijalan ketering za njih. Odnosno svako od njih pre snimanja kaže organizatoru šta bi voleo da jede, te mu tu hranu poruče u nekom od restorana i ona ih čeka na pauzi. Marija na pauzama često zna da se šali za stolom, a najviše na račun Viki Miljković koja joj je omiljena članica žirija. Bosanac sebe smatra najstručnijim članom žirija, te zato u vreme pauze najviše voli da polemiše oko toga koji je kandidat bolje otpevao pesmu. Mili je najtiši jer članovi žirija najmanje pričaju sa njim. Očigledno im iz nekog razloga nije simpatičan - pojašnjava jedan od producenata.

ŠOKANTAN OBRT! Elektra Elit razvodi se nakon dva meseca braka, ovo je razlog!

Komentari (0)

Loading