NAPUSTILA STAN S DECOM Detalji razvoda Jovane i Saleta, doneli tešku odluku!
Foto: Printscreen/instagram

Kako prenose mediji, posle deset godina braka Sale i Jovana odlučili su da pokrenu proces za razvod braka, a već nekoliko godina njihov odnos je bio na "klimavim nogama".

NAPUSTILA STAN S DECOM Detalji razvoda Jovane i Saleta, doneli tešku odluku!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Poslednjih dve - tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu - objašnjava izvor koji je upućen u čitavu priču.

NAPUSTILA STAN S DECOM Detalji razvoda Jovane i Saleta, doneli tešku odluku!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, Jovana je ove navode prva potvrdila:

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - izjavila je Jovana.

Podsećanja radi, Jovana i Sale venčali 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 x Da”, koja je u to vreme bila veoma popularna.

BONUS VIDEO:

MOLIM PROSTITUTKU ZAVEDENU U POLICIJI Kija optužila koleginicu, evo o kome se radi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Kobra

03.12.2021 13:38

Napustila stan sa decom.... ona kao majka ce da zivi sa svojim cerkama a on kao otac ide u momacki zivot pa cak eto postaju i prijatelji?

Ruza

03.12.2021 14:20

@Kobra - E moja Srbijo, Majka sa decom napusta stan a on ostaje.