BIVŠI DEČKO JE PODRŽAO! Aleksandra Mladenović učestvovala u filmu, a njegovo prisustvo sve je iznenadilo!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Aleksandra Mladenović predstavila je novu pesmu "Zvona Noter Dama" koja je i zvanična pesma filma o Kosovskom boju.

- Pozvana sam da učestvujem u jednom projektu, pevam pesmu o Kosovskom boju. Upućena sam dovoljno u našu istoriju. Naknadno sam naučila i kroz život i kroz projekata. Puno je novca uloženo, ali čast mi je i zadovoljstvo što sam deo ovoga. Snašla sam se očajno kao glumica, snimali smo u šumu, ose i bube su me napadale, a ja se plašim. Bilo je teško, a što se tiče glume, tu nema problema. Velika je odgovornost, imala sam i tremu i sve, sve sam prebrodila. Prihvatila bih ponudu i u nekom filmu da mi ponude, ali ja sam pre svega pevačica. Ako se pojavi nešto što je normalno, i bez eksplicitnih scena, ja ću. Milica Pavlović i Aleksandra Prijović - rekla je Aleksandra.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Radi se o nastavku Lazarice, drugi deo "Zvona Noter Dama". Oživljavamo istoriju, pokazujemo šta se dešavalo 1389. godine u filmu. Na samom početku filma počinje njena pesma. Ovo je jedan od najskupljih projekata kod nas. Morao sam da pronađem glumce, nisu svi profesionalni, ali će izgledati lepo. Kad radite za svoj narod, onda nije skupo. Radi se o nastavku Lazarice, drugi deo "Zvona Noter Dama". Oživljavamo istoriju, pokazujemo šta se dešavalo 1389. godine u filmu. Na samom početku filma počinje njena pesma - rekao je producent projekta.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Na promociji u jednom prestoničkom klubu Mladenovićeva je okupila brojne poznate ličnosti. Podršku pevačici pružili su voditeljka Dušica Jakovljević, Mina Vrbaški, Vanja Mijatović, Milica Jokić, Ljuba Perućica, Nenad Manojlović ali i njen bivši dečko Uroš Živković, koji je otpevao "Lazaricu" za isti projekat.

ONA JE MARINKU RODILA VANBRAČNOG SINA Slavica i ova žena nemaju dodirnih tačaka, izgledaju potpuno različito!

Komentari (0)

Loading