PREBACILA SAM JOJ ŠTO SE UGOJILA, A MOŽDA JE BILA BOLESNA Branka Sovrlić očajna zbog smrti Merime Njegomir, bile su bliske prijateljice!
Foto: Alo/ilustracija

Tom prilikom dala je intervju za medije i otkrila kako joj protiče vreme tokom pandemije korna virusa, ali je govorila i o svojim kolegama, posebno o Merimi Njegomir. 

Foto: Alo.rs

 

 

- Falilo mi je da se sretnem s kolegama, ovo su jedinstvene prilike da se svi nađemo na jednom mestu.

Da li postoji neki kolega s kojim niste u dobrim odnosima?

- Dobra sam sa svim kolegama, u životu se nikad nisam posvađali ni sa kim, niti sam nekoga ogovarala. Svi se trudimo da ovaj posao radimo što bolje znamo, svako na svoj način.

Na estradi ima nekoliko javnih antivaksera, kao što su Milan Stanković i Rada Manojlović. Kakav je vaš stav prema tome?

- Primila sam sve tri vakcine. Ne znam zašto se kolege i narod ne odazovu na vakcinaciju i zašto ne veruju u medicinu. Sećam se u mojoj mladosti su bile neke druge bolesti i svi smo se vakcinisali. I živi smo i zdravi.

 

Vi imate i restoran u Sarajevu. Kako se period pandemije odrazio na vaš biznis?

- Letos je bilo baš dosta posla, to me je iznenadilo. Pošto su sertifikati bili obavezni, nismo se plašili. Našim radnicima smo naredili i morali su da prime vakcinu. I onima koji nisu hteli održali smo predavanje, pa su pristali.

Po čemu ćete pamtiti godinu na izmaku?

- Po lošim stvarima, izgubili smo mnogo kolega.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Bili ste bliski sa Merimom Njegomir, koja je nedavno preminula.

- Tačno. Pre tri meseca je baš bila kod nas, njena bolest, a onda i smrt su me jako iznenadile.

Kako je izgledao vaš poslednji susret?

- Tad nije bila bolesna, možda i jeste, ali se nije bila pregledala pa nije ni znala. Čak se bila i popravila malo, pa sam joj zamerila što se ugojila. Kupovala je neku garderobu u Sarajevu, vodila sam je u šoping centre. Nešto sam joj i kupila da joj poklonim. Kad sam posle došla u Beograd, zvala sam je, ali mi se nije javljala. Posle druge poruke, napisala je da je u bolnici. Mislila sam da je od korone, ali znam da ju je već imala. Tad mi je napisala da je kancer i da joj je loše, da je sve boli i da ne može da priča. To je bilo poslednje.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Pre nje preminuo je i Marinko Rokvić.

- Da, i to je bio veliki šok. Neočekivano skroz, bio je vrlo vitalan i sportski tip. Niko ne zna šta nosi u sebi dok se ne pregleda. Apelujem na sve da se pregledaju na vreme. Merima je bila revnosna, ali eto, kasno su joj otkrili. Šteta.

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

 

Milić Vukašinović je u jednom intervjuu istakao da ste mu mnogo pomogli u borbi oko ćerke, koja je bila zavisnik.

- Moj suprug je radio sa Bijelim dugmetom i sa svim tim rokerima, bili su jako dobri prijatelji i izašli smo mu u susret. Zaposlili smo je kod nas, vodili smo računa o njoj. Ali imala je tog muža i krenula je lošim putem. Nije joj bilo pomoći. Žao mi je te slatke i divne dece koja su ostala bez nje. Veoma je važan izbor partnera i društva, kao i sredina u kojoj odrastate.

Na Tviteru je glavna tema šta nosite u svojoj putnoj torbi, koja je stalno uz vas pored tašne. Otkrijte nam šta imate vredno u njoj, pa se ne odvajate ni sekunde od nje?

- Nisam mogla da propustim Meriminu komemoraciju, pa sam pravo s puta otišla tamo sa sve torbom. Nisam htela da zakasnim. Tako je i sada.

BONUS VIDEO:

ONA JE MARINKU RODILA VANBRAČNOG SINA Slavica i ova žena nemaju dodirnih tačaka, izgledaju potpuno različito!

 

Komentari (0)

Loading