ZBOG ĆERKE JE PROŠLA SITO I REŠETO! Ovo je majka Milice Todorović!
E-stock/Časlav Vukojičić

Poznata pevačica i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Milica Todorović (31), od svoje 14. godine pod budnim je okom javnosti, a najveća podrška sve ove godine bila joj je majka Jasmina, koja izbegava da se ističe.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Jasminu smo imali prilike dosad da vidimo samo par puta, a poslednji je bio pre pola godine, kad se uključila u jednu emisiju gde je Milica bila gost.

Ona je tad otkrila da je sa ćerkom prolazila kroz mnoge neprijatne situacije, neproverene novinske natpise, padove i uspehe, te navela malo poznate detalje iz prošlosti.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje - kazala je Jasmina Todorović tada.

- Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu jer je ona to zaslužila - navela je bila Miličina mama.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - rekla je za Jasmina, a Milica je u tom trenutku zaplakala.

DOBRO JE POZNAT Sloboda je pre Vojina bila u vezi sa ovim muškarcem!

Komentari (0)

Loading