TO ME JE PROMENILO! Pevačicu je pre sedam godina udario auto, a ona smatra da je to najbolje što joj se u životu dogodilo!
Promo

Pevačica i influenserka Ruža Rupić pre sedam godina doživela je saobraćajnu nezgodu, kada ju je udario auto, a sada je rekla kako je srećna što je sačuvala živu glavu.

- Pre 7 godina me je udario auto i to mi je najbolja stvar kada gledam 7 godina kasnije koja mi se desila u životu. Taj dan je promenio mene, gledanje na stvari na život, na sve. Pre 7 godina sam shvatila da je život kratak i da te danas ima. Sutra nema i da ako nešto želiš u životu, treba da kreneš sad i odmah jer sutra može da se desi da nemaš priliku za to. Zauvek ću da pamtim 1.12.2014. godine, jer da nije bilo tog dana, ne bi bilo ni svega ovoga što ja jesam danas - napisala je Ruža.

TO ME JE PROMENILO! Pevačicu je pre sedam godina udario auto, a ona smatra da je to najbolje što joj se u životu dogodilo!

Printscreen/Instagram

 

Ruža je svojevremeno otkrila detalje nezgode:

– Udario me auto jer sam pretrčavala ulicu. To je moja strašna greška i apelujem na sve da to nikako ne rade jer to može da vas košta života. Svi su me učili to ali ja nisam razmišljala, ja sam takva, dok ne udarim glavom u zid ne naučim! Ali vi nemojte tako, naučite iz mojih grešaka. Ja posle toga nikad to nisam uradila, opametila sam se. Sve u svemu, polomljena mi je bila ključna kost, nadlaktica i prvo rebro, dugo je trajao oporavak ali trudila sam se da se oporavim što pre. Nikada nisam pravila žrtvu od sebe nego sam verovala da mogu da se oporavim što pre, i tako je i bilo – rekla je Ruža tada za "Alo".

BONUS VIDEO:

U NAPADU NA NJIHOVU KUĆU! Brutalno ubijena supruga legendarnog muzičara!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading