NJENE REČI ĆE VAS RASPLAKATI! Dunju Jovanić surovo napali zbog psa!
Printscreen

Influenserka Dunja Jovanić nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojoj je njen pas u kolicima, a zbog toga je dobila mnogobrojne komentare i poruke.

Mnogi su je bezosećajno kritikovali, nazivali snobom, a pojedinci su joj upućivali i krajnje nevaspitane, pa čak i uvredljive komentare.

NJENE REČI ĆE VAS RASPLAKATI! Dunju Jovanić surovo napali zbog psa!

Printscreen

 

 

Međutim, istina je da je njenom psu, ženki Bejbi, otkriven zdravstveni problem, zbog čega mora da je vozi u kolicima za ljubimce.

Kako je Dunja nedavno ispričala, veterinar je ustanovio da njen pas ima fibrozu pluća, zbog čega mora da prima terapiju i ne sme mnogo da šeta.

Vlogerka je istakla da je zbog toga, budući da joj je žao da Bejbi stalno bude zatvorena u stanu, odlučila da nabavi kolica za pse i da je na taj način vodi svuda sa sobom.

NJENE REČI ĆE VAS RASPLAKATI! Dunju Jovanić surovo napali zbog psa!

Foto: Printscreen/instagram

 

Neki su je osudili, neznajući da joj je pas bolestan. Ipak, Dunja je posebno izdvojila jednu poruku koju je dobila na Instagram nalogu:

- Svaki put kad vidim ovo pomislim: "Da vidim ovu scenu na ulici tačno bih rekla 'kakvi sve debili šetaju među nama, voze kuce u kolicima', i Bože koliko bih samo bila u krivu i koliko grešna zbog takve površne misli. I onda to probam da preslikam na sve ostale potencijalne situacije, da zapamtim da mi ne padne na pamet nikad nešto slično. A ti ne daj da te pogodi ako sretneš takav pogled, ljudi smo, glupi smo, šta ćeš, važno je šta je stvarnost i da ste vas dve dobro - napisala je Dunji jedna žena, nakon snimka na kojem Jovanićeva psa vozi u kolicima.

Međutim, Dunjin odgovor mnoge je naterao da se pokaju zbog svojih reči.

NJENE REČI ĆE VAS RASPLAKATI! Dunju Jovanić surovo napali zbog psa!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Od kada Bejbi ima kolica susrela sam se sa raznim pogledima i opaskama, što na ulici, što na mreži. Meni je jasno da to ne može svako da razume, ali verujte mi, ja ne želim vaše mišljenje na ovu temu. Za one koji nisu ispratili, Bejbi je bolesna i zabranjena joj je svaka aktivnost, previše radovanja, kontakt sa drugim kucama, da se ne bi zaigrala, pa nakon toga imala problem da se izbori za vazduh i čak je preporučeno da uopšte ne izlazi napolje - objasnila je Dunja.

- Ja želim da ona ima utisak da i dalje ima "normalan" život, da ide sa mnom svuda kao i do sad, i moj izbor su kolica za pse. Sve i da je Bejbi potpuno zdrava i da imam kolica to bi bio moj izbor, i čak ni tu ne bi bilo prostora komentarima, a u ovoj situaciji, gde se ne zna koliko ćemo moći da održavamo i 30% trenutnog kapaciteta pluća, molim vas bez suvišnih komentara, jer ih ni ja nemam za vas, a nikada ne znate šta se krije "iza" - napisala je Dunja nakon poruke koju je dobila.

,,Gde će im duša", "Naterala si mi suze...", "Samo živi kako želiš, jer ne grešiš. Psi su ljubav", samo su neki od komentara.

SESTRA MARKA JARIĆA PROGOVORILA O ADRIANI LIMI I dalje je viđa, a žali zbog jedne stvari!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading