BUBA I DŽALA NESTAJU S JAVNE SCENE Izgubili 400.000 evra, karijera im je na zalasku!
Printscreen

Kako prenose mediji, reperi sada nastupe zakazuju većinom po Austriji i Bosni, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedeljno, više ne zgrću na hiljade evra, koje su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama. Incident koji se desio u Nišu kada je obezbeđenje Bube i Džale brutalno napalo dečka jer je samo pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u našu zemlju od sredine avgusta.

Foto: Estock

 

 

- Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, Bosni i Austriji i to jednom nedeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu. Buba i Džala su u Srbiji imali mesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pesme brojnim pevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas mesečno ostaju bez oko 400.000 evra! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pevali za 3.000 evra u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu - priča izvor blizak reperima.

E-stock

 

 

Reperi se posle incidenta na nastupu nisu jasno ogradili od nasilnog obezbeđenja, nisu uputili ni izvinjenje porodici prebijenog pevača, pa su brojni pevači prekinuli saradnju s njima, piše Srpski telegraf/Rešpublika.rs

- Maja Berović se klela u Bubu i Džalu. Oni su joj radili nekoliko albuma, ali je prijateljstvo u međuvremenu puklo. Maja je prva osudila nasilje na njihovom nastupu rečima da je šokirana što su to dopustili. Rekla je da svako treba da snosi posledice za takvo ponašanje, a u međuvremenu je našla nove saradnike - kaže sagovornik.

Buba Koreli nedavno je isprozivao pevačicu Saru Jo. Koreli je rekao da je diskutabilno to kolika je zvezda Jovanovićka, a ona mu je odgovorila u svom stilu, prozivajući ga za veličinu polnog organa, o čemu su društvene mreže brujale danima.

BONUS VIDEO:

BOJANA OTKRILA DA LI SU BOGDANA I VELJKO BILI NA KRŠTENJU Govorilo se da su u svađi s Ražnatovićima, Rodićeva sve objasnila!

 

Komentari (0)

Loading