BRENA REKLA MINI DA JOJ DONESE 40.000 MARAKA! Nudila joj pomoć, al' da papreno plati!
Alo

Mina Kostić čim se pojavila na sceni privukla je veliku pažnju javnosti, kako svojim glasom, tako i stasom.

Zbog sitne građe, ali bombastičnih oblina dobila je laskavi nadimak "džepna Venera", a tokom godina njena popularnost je rasla, te je postala jedna od naših najpoznatijih pevačica.

Instagram

 

Mina je svojevremeno za domaće medije govorila i o svojim počecima, te otkrila da joj je Lepa Brena nudila pomoć  u izgradnji karijere, ali je za to tražila određenu sumu.

- Uvek ću se Šabana rado sećati, jer sam od njega mnogo naučila i on je uživao na svirkama kod mene. Svi su dolazili i Željko Samardžić, Sale Popović, Futa i Marina, sećam se da je Brena, kad sam pevala u Švajcarskoj pitala odakle sam, kažem iz Beograda, pošto su pisali da sam iz Orašja. Rekla mi je da joj donesem 40.000 maraka i onda će mi pomoći. Možda sam i mogla da ih skupim, bila sam najskuplja pevačica, ali nisam znala da uštedim. Desilo se sve kako je trebalo da se desi -  ispričala je pevačica svojevremeno.

E-stock

 

Mina je nedavno govorila i o svojoj naslednici Anastasiji i njenim planovima za budućnost, ali i otkrila da li je zaljubljena.

- Ne, nisam se zaljubila. Što, je l' tako izgledam? Pa, srećna sam, ispunjena, stvarno sam zadovoljna svojim životom, hvala Bogu. Našla sam negde svoj mir, to je negde najbitnije od svega. A i što da ne budem srećna, sve oko mene je lepo i svaki dan slavim -  zaključuje Kostićeva.

TIK PRED POROĐAJ POKAZALA STOMAK Katarina Grujić otkrila kako izgleda u poodmakloj trudnoći!

Komentari (0)

Loading