BIKOVIĆEVA BIVŠA IMALA IZLIV KRVI U MOZGU Optužila ga da je bio užasan u vezi, sada se ponovo oglasila!
Printscreen

Arina je, kako je navela, u aprilu 2021. godine imala krvarenje u mozgu, nakon čega je prekinula karijeru.

BIKOVIĆEVA BIVŠA IMALA IZLIV KRVI U MOZGU Optužila ga da je bio užasan u vezi, sada se ponovo oglasila!

Foto: Tanjug/printscreen

 

 

Bikovićeva bivša se u objavi na Instagramu obratila kolegama u umetnosti i izrazila nadu da će uspeti da prevaziđe poteškoće i ispričala kako se bori sa ovim okolnostima.

- Teško je ukratko opisati šta se dogodilo. Mnogo je pitanja u mom srcu. Ali ova potraga vam daje priliku da naučite nešto novo i još više cenite sve što imate: veru, unutrašnju snagu, srce, dušu - ono glavno što je uvek uz vas i koje će vas izvući iz svake situacije. Na moju veliku žalost, želja da se vratim na parket nije podržana najvažnijom mogućnošću – zdravljem. U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom od delova mozga, koje je pratila nepodnošljiva glavobolja, loša koordinacija, vrtoglavica. Ispostavilo se da je početna dijagnoza pogrešna, a propisano lečenje je bilo netačno. Pokušala sam da živim normalnim životom, verujući da sve nije tako teško, navikavajući se na simptome: držala sam časove, trenirala, radila, planirala nešto novo. Vreme je izgubljeno. Sada je glavna preporuka lekara: da se izbegne recidiv u bliskoj budućnosti bez velikih opterećenja i da se nastavi sa praćenjem, ali da mogu početi postepeno da se vraćam u normalan život. Naravno, ne kako bih želela, na takmičenja i intenzivne treninge, ali ipak da budem u igri - napisala je Arina Vološina.

 

 

- Smisao ovoga što se sada dešava sa mnom je da naučiš da preispitaš, da živiš ono što ti se desilo, da postaneš drugačiji, a da ne izgubiš sebe. Za mene je ovo vreme bilo usko povezano sa sposobnošću da osetim i doživim širok spektar emocija. Govorim sada o tajni koja je u svakoj kreativnoj osobi, ali koju ne možete da trenirate, stimulišete, koju možete samo pronaći u sebi. I naučila sam ovu životnu lekciju: posle nekog vremena, zahvaljujem za sve još većom snagom. Lako je sve napisati o umoru, stresu, ali ponekad signali tela mogu biti i o nečem ozbiljnijem: problemi sa koncentracijom pažnje, vidom, formulisanjem misli, reakcijama - anksiozni simptomi. Ne znam šta će biti, kakav će biti moj profesionalni put, potrebno je vreme i novi pregledi - dodala je plesačica.

Podsetimo, Arina je sa Milošem Bikovićem bila u vezi oko godinu dana, a u avgustu ove godine je objavila da su raskinuli.

BONUS VIDEO:

VRAĆALI SU ME U ŽIVOT, JEDVA SAM PODNELA TU VEST Jana otvorila dušu o smrti sestrića koji joj je bio kao sin!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading