BEKUTA SANJALA MRKINU SAHRANU Pevačica dva meseca pred smrt Saši Popoviću ispičala šta se desilo!
Foto: Alo/ilustracija

Političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novemebra, a sada se u medijima pojavila vest da je njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta sanjala Mrkinu sahranu, te da je o košmaru pričala kolegama iz žirija "Zvezda Granda".

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Ana je tog dana došla nervozna na snimanje, pa smo je svi pitali šta nije u redu. Dok je čekala da iz bekstejdža svi uđu u studio, pričala je s Bosancem i Snežanom Đurišić o snu koji je imala i bila je na ivici da zaplače. Rekli su da se ne opterećuje, da je to samo san i da ih iznenađuje što je to shvatila toliko ozbiljno. Ana se tad smirila, sve je bilo u redu, a Mrka joj je već sutradan rekao da ne brine i da je neće još dugo napustiti - priča Mrkin prijatelj za Srpski telegraf.

Posle nekoliko nedelja Mrki se stanje pogoršalo. Milutina su posle zadržali u bolnici.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ana je od tada pod stresom, pa je Mrku prilikom posete podsetila šta je sanjala.

- Mrka je počeo da se smeje iako je imao masku dok je Ana pričala o svom snu. Rekao je: "Najlepša moja! Pa što se plašiš kad znaš da sam ja vuk! Potom joj je obećao da je neće još dugo napustiti.

Kako mediji prenose, za jeziv san koji je Bekuta imala zna i Saša Popović, kom je pevačica sve ispričala kada je pitao kako je Mrka dok su ćaskali nakon završetka snimanja.

- Sale, Mrki se stanje ne menja. Stalno zovem doktore i oni mene, po potrebi, ali ne znam ništa još. Sanjala sam njegovu sahranu pre dva meseca, sećate se da sam vam pričala. Nikad nisam imala takve snove, zato sam se uplašila. On mi je u bolnici pričao da sam paranoična, smejali smo se zajedno. Pričao je da nikad neće da me napusti, to me smirivalo. Nisam sujeverna, pa se nadam najboljem. Sahranismo, Saša, brojne kolege, ne mogu više da plačem - rekla je tada Ana Popoviću, prenosi Srpski telegraf, ne sluteći da će ubrzo doživeti isti scenario, kao iz ružnog sna.

Kako je objavljeno, sahrana Mrkonjića planirana je za sredu, a pre pogreba biće održana komemoracija.

BONUS VIDEO:

MERIMU, MRKU I MARINKA POVEZUJE STRAŠNA ČINJENICA Ne vezuje ih samo Ana Bekuta!

 

Komentari (0)

Loading