OVOJ PEVAČICI JE SPASIO KARIJERU Mrka joj je otkrio Aninu tajnu, a ono što joj je rekao uz to nateralo ju je na promene!
Tanjug/Zoran Žestić

Milutin Mrkonjić preminuo je juče u 79. godini, a mnoge estradne ličnosti opraštaju se od njega emotivnim porukama.

Političar je poslednju deceniju života proveo sa pevačicom Anom Bekutom, pa je tako uvek išao sa njom po emisijama i događajima. Jedno drugom su bili najveća podrška i retko su se razdvajali.

O tome koliko je Mrka imao uticaja na Anu svedoče i reči Violete Viki Miljković, kojoj je takođe pomogao da očuva karijeru i čije reči je poslušala.

OVOJ PEVAČICI JE SPASIO KARIJERU Mrka joj je otkrio Aninu tajnu, a ono što joj je rekao uz to nateralo ju je na promene!

Foto: Ataimages

 

- Bila sam na nekoj proslavi, gde su bili Ana i Mrka. Ana je uzela mikrofon i pevala, a ja sam bila oduševljena njenim glasom. Rekla sam Mrki da njegova partnerka ima čist glas. Žena što je starija, to bolje peva. Mrka mi je otkrio i zašto - svojevremeno je ispričala Viki.

- Rekao je da je Ana prestala da puši i da je zato njen glas tako lep, a onda mi je rekao nekoliko rečenica koje su me promenile. Bukvalno, to što mi je ispričao nateralo me je da prestanem da pušim. Tri meseca nisam zapalila cigaretu - ispričala je tada pevačica, a njene reči potvrdila je i Ana Bekuta.

BONUS VIDEO:

DESETKA SI BIO I OSTAO Željko Joksimović oglasio se povodom Mrkine smrt i jasno izneo svoj stav o njemu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading