OVO JE STAN U KOM SU 10 GODINA ŽIVELI ANA I MRKA Sve u staklu, stilski nameštaj i ogromna terasa!
Alo

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka pre nekoliko godina su se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthausu novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 po kvadratu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

"U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali", rekao je tada izvor blizak paru.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života- rekla je pevačica za medije jednom prilikom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju, a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom delu stana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

Milutin je u jednom delu stana imao fotelju u kojoj samo on sedi, pored se nalazi stočić gde je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred TV na kojem je redovno pratio društveno-političke emisije.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Devet bajnih, najlepših godina u mom životu. Bez obzira na sve okolnosti u mom životu, ja sam dobila taj moj dugo očekivani mir u ljubavi sa Milutinom – pričala je Ana Bekuta.

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu videti fotografije na kojima je sa Milutinom, a tu se negde nalaze i ordeni koje je Mrka dobio.

Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pevačica odmara i puni baterije.

BONUS VIDEO:

VOLEO JE MUZIKU I ANU Estrada u suzama zbog Mrkine smrti! Oglasile se Đurišićka, Mira Škorić i Slavica!

 

Komentari (1)

Loading
zora

28.11.2021 09:28

Kopija stilskog namestaja. Sto se suvih tuja tice one se vade a ne zalivaju.