TANJA SAVIĆ OBJAVILA SVOJU ODLUKU Pevačica se oglasila i otkrila šta će od sada preduzeti!
E-stock

Ipak, pevačica ništa nije želela da komentariše i uglavnom se nije oglašavala, već se posvetila sinovima Maksimu i Đorđu koje je početkom godine uspela da dovede iz Australije, gde ih je otac odveo mimo njene volje.

TANJA SAVIĆ OBJAVILA SVOJU ODLUKU Pevačica se oglasila i otkrila šta će od sada preduzeti!

E-stock

 

 

Poslednjih nedelje, Dušan je najavio dolazak u Srbiju kako bi se suočio s Tanjom, a ona se danas oglasila i otkrila kakvu je odluku donela:

- Sve više biram ljude, one sa srcem, hrabre, nežne, odane, tihe kad treba, glasne kad zatreba, poštene, one koji će stati uz mene, one za koje mogu ruku u vatru da stavim, one iskrene, one sa kojima satima mogu da pričam o normalnim stvarima, bez straha od osude, o smislu života, one koji ne pričaju drugima iza leđa, one koji rade dobre stvari a ne pričaju o tome. One s kojima mogu ćutati i gledati u nebo. One odvažne, one brižne, pametne... Sve više biram ljude koji i za sebe biraju slične, a takvih je zaista malo- napisala je Savićeva.

BONUS VIDEO:

BOLEST JOJ JE ZAUVEK PROMENILA ŽIVOT Dragana Mirković dva puta operisana i nikada više neće moći da radi određene stvari!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading