BEŽALA PO RESTORANU KAO SUMANUTA Pevačica došla kod Dragane Mirković, pa vitlala torbom kada je videla novinare! (VIDEO)
E-stock

Proslavljena pevačica ugostila je veliki broj svojih kolega, ali i novinara. I dok su brojni pevači jedva dočekali da ispoziraju pred objektivom fotoreportera i da daju izjave sedmoj sili, pevačica Hanka Paldum bila je šokirana kada je videla novinare.

BEŽALA PO RESTORANU KAO SUMANUTA Pevačica došla kod Dragane Mirković, pa vitlala torbom kada je videla novinare! (VIDEO)

Alo!

 

 

Proslavljena pevačica iz Bosne i Hercegovine doputovala je na vreme, ali izgleda nije bila pripremljena ni pshički ni fizički za susret s novinarima.

Ona je uletela u restoran s torbom i koferom, a kada je naletela na grupu novinara, panično je počela da vitla torbom i da beži kroz prostoriju.

Iako nisu stigli da uzmu izjavu od Hanke, novinari su zabeležili ovaj panični ispad vremešne pevačice, koji je mnoge nasmejao.

Inače, Hanka je poslednjih godina u centru pažnje zbog svog sina koji je bio izvršilac brojnih krivičnih dela, a poslednji u nizu je privođenje u septembru zbog sumnje da je psihički i fizički zlostavljao devojku.

BONUS VIDEO:

KIJA UPOZNALA DRAGANU MIRKOVIĆ, PA OTKRILA KAKVA JE ONA Kockarova otkrila drugu stranu proslavljene pevačice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading