NIKADA NEĆU OSTARITI Pevačica otkrila ključ uspeha kako da u šestoj deceniji izgledate mlado, pa se dotakla i komentara površnih ljudi!
Kristijana Ćaćić

Pevačica Zorana Pavić iako je ušla u šestu deceniju može se pohvaliti atraktivnim izgledom i energijom kojom pleni svaki put kada se pojavi na sceni.

Nasmejana i vedrog duha, Zorana je uvek spremna na dobru šalu, a kako kaže smatra da nikada neće ostariti upravo zbog te pozitivne energije kojom zrači.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 - Jako je važan taj duh... Sa duhom koji imam, a pritom jako površni ljudi koji kažu "ova se stalno smeje", ja samo umem da nosim probleme, uz taj duh i uz ljude koji se brinu i daju mi tu energiju i raduju se da zračim tom energijom i da u fizičkom smislu izgledam kako izgledam. Ja i kad nisam izgledala kao sada ja sam tu energiju gajila, ona meni nije uzročno posledična veza da li sam fizički top - rekla je pevačica za "Grand news" i dodala:

- Ja stvarno nikad neću ostariti i taj duh, osim lasera i sjajne šminke, mislim da je taj duh jako značajan i da nam on ne da da ostarimo.

BONUS VIDEO:

TU SAM PRECRTAN! Isak Šabanović otkrio u kakvim je sada odnosima sa kolegom Mahirom Mulalićem!

Komentari (0)

Loading