TO ME VOZI Najtraženiji pevač je na doktorskim studijama književnosti, a sada je progovorio i o porocima!
Foto: Two Louder TV

Pavle Dejanić jedan je od najtraženijih domaćih pevača kada je reč o proslavama, čemu svedoči i činjenica da je angažovan skoro celu 2022. godinu!

Publiku je oduševio još u Pinkovim zvezdama, u kojima je zauzeo drugo mesto, a Ceca Ražnatović mu je rekla da za sebe ne brine, jer će on biti zvezda.

Međutim, malo ko zna da je on i jedan od najškolovanijih pevača na estradi. Naime, Dejanić je na doktorskim studijama književnosti, upisao je teologiju i piše istorijski roman.

Koliko je ljudima taj spoj neobičan dokazuje i činjenica da ga često pitaju kako je to moguće.

TO ME VOZI Najtraženiji pevač je na doktorskim studijama književnosti, a sada je progovorio i o porocima!

Foto: Two Louder TV

 

- Na bini radim i ono što je ljudima nezamislivo da rade kad su pijani, ali moram da odmah razbijem mit o sebi, zbog onih ljudi koji me znaju, ja sam potpuno jedan strejt lik, koji čak ne pije ni alkohol, cigarete su mi porok, ne uzimam nikakve supstance, jednostavno mene ta muzika vozi - rekao je Pavle.

- Mislim da sam ja najpitaniji lik u Srbiji: "Brate, 'ajde da se popravimo'. Niko nikog više ne pita na svetu nego mene, a ja kao student nisam ni džoint probao - priznao je i istakao da na nastupima peva samo nehlađenu vodu.

- Interesantno mi je koliko se ne piše o ljudima koji su akademski obrazovani građani, u našoj branši, to ljude najmanje zanima, zato eto sad, biće guzica u spotu nek' to bude interesantno (smeh) - kazao je Pavle o svom novom spotu za pesmu "Hedonista", a našalio se i da je njegova supruga birala devojke koje će se naći u spotu za pesmu.

TO ME VOZI Najtraženiji pevač je na doktorskim studijama književnosti, a sada je progovorio i o porocima!

Promo

 

Jedina spona koja postoji između onoga za šta se školovao i ovoga čime se danas bavi je činjenica da piše tekstove pesama, kako sebi, tako i svojim kolegama.

- Pisao sam za Kaću Živković pesmu "Bez ljubavi nisam živa", za Daru Bubamaru "Nikad ne reci nikad"', čak sam i jednu dvojku napisao za Dragana Pantića Smederevca, "Jednom mangup, mangup zauvek" se zove - kazao je Dejanić u jednoj emisiji.

Inače, Dejanić je poreklom iz mesta Uzveće kod Šapca.

BONUS VIDEO: 

ŠOKANTNO! Mili usred emisije razbijao staklo, nastao haos u studiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading