SPREMITE SE ZA NEVIĐENI SPEKTAKL! Poznati producent otkrio koja mega zvezda će biti gost na koncertu Dragane Mirković!
Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mirković sprema spektakularni koncert, i to na Ušću. Ovaj dugoočekivani nastup Lučeta iz Kasidola organizuje menadžer i producent Saša Mirković, a sada je objavljeno i da će joj Tanja Savić biti gost na koncertu!

Naime, Dragana, Aca Lukas, Saša Mirković i Tanja Savić su se sastali u njegovoj produkcijskoj kući i dogovorili se o svim uslovima. S obzirom na to da Mirković poseduje rasvetu, ozvučenje, kao i najveću binu u Evropi od 46 metara za velike koncerte, pevačica će po svemu sudeći imati najbolju vizuelno-scensku podršku. Koncert je planiran za leto sledeće godine, a karte će već u maju biti puštene u prodaju.

Inače, Mirkovićeva je jedna od retkih pevača sa estrade koja može da napuni veliki prostor, a njeni koncerti su uvek bili posećeni, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Na poslednjem koncertu koji je pravila u Areni, muzička zvezda je pevala više od četiri sata i to bez prestanka, a ni tada je publika nije pustila da siđe sa scene.

Podsetimo, ovim povodom oglasio se producent Ace Lukasa koji je indirektno i potvrdio naša saznanja o svemu ovome.

DOK JOJ MUŽ BIJE NAJTEŽU BITKU! Ana Bekuta pokazala koliki je profesionalac, zapevala ovu pesmu u teškom periodu, a Cecina ćerka sve snimila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading