SAZNAJEMO: Lukas i Dragana snimaju duet!
Alo

Jedna od najboljih pevačica naše narodne muzike Dragana Mirković i najveća muška muzička zvezda sa ovih prostora Aca Lukas snimaju duet saznaje ekskluzivno Alo!.

SAZNAJEMO: Lukas i Dragana snimaju duet!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Ovome je kumovao ni manje ni više nego Saša Mirković čiji je Lukas štićenik, a koji je nedavno otpočeo saradnju i sa Mirkovićevom.

Kako smo saznali od izvora bliskog popularnim pevačima, za sada je samo postignut dogovor da se duet snimi i realizuje, ali o svemu ostalom će brinuti upravo Mirković, čije je ime oduvek bilo sinonim za uspeh.

SAZNAJEMO: Lukas i Dragana snimaju duet!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Saša Mirković preslušava i intenzivno traga za pravom duetskom numerom koja će i glasovno i stilski leći i Dragani i Aci. Ne želi ništa da prepusti slučaju pa brine i o najsitnijim detaljima vezanim za budući hit - ispričao je za Alo! izvor blizak folkerima koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je još rekao, i Lukas i Dragana oduševljeno su pristali na ovaj vid poslovne saradnje za koju su ubeđeni da će biti plodonosna za oboje.

 

SAZNAJEMO: Lukas i Dragana snimaju duet!

Foto: PrntScrn

 

 

Koncert na Ušću

Kako smo ekskluzivno saznali, prvi veliki projekat Saše Mirkovića i Dragane Mirković biće rad na njenom velikom solističkom koncertu koji se planira za narednu godinu na beogradskom Ušću.

- Biće to veliki povratnički koncert jedne od najvećih pevačica svih vremena, na kojem će raditi „Hajp produkcija“. Planirano je da upravo na njemu Lukas i Dragana prvi put premijerno izvedu duetsku pesmu koju će do tada završiti - istakao je izvor za Alo!.

- Mirković je nedavno s Gagom potpisao poslovni ugovor i ubuduće će i ona biti deo njegovog velikog jata u kojem se nalaze naši najbolji pevači. Budući da je Lukas najistaknutiji njegov član i štićenik ovog estradnog menadžera, logično je bilo da predloži da upravo Lukas ukrsti svoj glas sa Mirkovićevom - ispričao je izvor za Alo!.

 

SAZNAJEMO: Lukas i Dragana snimaju duet!

Printscreen/pink

 

 

Kako iza sebe ima višedecenijski uspeh na polju estrade, pevači nisu imali dilemu da li da pristanu na Mirkovićev predlog, naprotiv. Sve, počev od pesme, kompozicije, aranžmana, pa čak i vizualizacije numere koju će snimiti, prepustili su upravo ovom estradnom i medijskom magu.

- Ako sve bude po planu, duetska pesma Ace Lukasa i Dragane Mirković, kao i spot za nju, ugledaće svetlost dana najkasnije na proleće naredne godine, a do tada će se Mirković potruditi da ovom dvojcu obezbedi i adekvatan medijski prostor i reklamu. Ako je suditi prema njegovom dosadašnjem radu i uspehu sa pevačima od kojih je napravio velike zvezde, nema sumnje da će i ova duetska pesma biti veliki hit.

BRUTALNO OPLELA PO TEI TAIROVIĆ Maja Nikolić bez dlake na jeziku: Sebi pravi marketing!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading