UDOVICA MARINKA ROKVIĆA STIGLA NA SAHRANU Slavica je pre sedam dana sahranila muža, a sada i njihovu prijateljicu Merimu Njegomir!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon komemoracije Merimi Njegomir, porodica kao i svi prisutni u Kamenoj hali zaputili su se ka Novom groblju da odaju počast i sahrane pevačicu kako dolikuje jednoj legendi narodne muzike koja je ostavila neizbrisiv trag. Porodica je stigla na Novo groblje, a Merima će, kako je Vučić i sam izjavio, biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Među prvima su stigli najuži članovi porodice, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji, a veliki broj ljudi došao je da isprati pevačicu.

Slavica i Bojana Rokvić stigle su na Novo groblje kako bi se oprostile od Merime Njegomir.

Podsećamo, Marinko Rokvić i Merima Njegomir bili su dugogodišnji prijatelji koji su se podržavali kako u karijeri, tako i privatno. Ono što je poznato u javnosti jeste da su Marinko i Merima od iste bolesti izgubile život, a u pitanju je rak pankreasa

Slavica i Bojana su se pojavile u crnini, a buket sa belim cvećem su položile kod sanduka preminule pevačice. 

- Draga moja Merima, neka te Gospod prigrli u svome naručju! Neka ti je večna slava! - napisao je Nikola Rokvić na Instagramu. 

MERIMIN BIVŠI PARTNER OTKRIO ŠTA MU JE REKLA PRED SMRT Đinđićev kum ispričao detalje iz poslednjeg telefonskog razgovora!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading