BRUTALNO IZGLEDA I FOTKA SE NA DEPONIJI Ovo je druga ćerka Nenada Kneževića Kneza, rođena sestra popularne Ksenije iz grupe "Hurricane"!
Instagram

Kseniju svi znaju s obzirom na to da je članica popularne grupe "Hurricane", a mnogi pričaju kako Andrea uopšte ne zaostaje za njom. Ona je sada objavila novu fotografiju i to sa deponije.

"Bogata sirotinja", napisala je Andrea ispod fotografije zbog čega su se komentari usijali.

BRUTALNO IZGLEDA I FOTKA SE NA DEPONIJI Ovo je druga ćerka Nenada Kneževića Kneza, rođena sestra popularne Ksenije iz grupe

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo". Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam- pričao je jednom prilikom Knez.

BONUS VIDEO:

ONA JE ODBILA CECU ZA DUET Ražnatovićka priznala da je imala žarku želju da zapeva sa ovom koleginicom, ali da ona nije pristala!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading