ŽENA MILOŠA BOJANIĆA 24 GODINE MLAĐA OD NJEGA Oduvek se znalo da je veliki zavodnik, a priča se i da je bratu preoteo ženu!
Foto: Youtube/Printscreen

Folker i pobednik "Farme 2" Miloš Bojanić privatni život krije daleko od čiju javnosti, pa tako se ni sa svojom suprugom gotovo nikada ne eksponira u javnosti.

Ipak, poznato je da je on u braku sa zanosnom crnkom Brankom koja je mlađa od njega 24 godine.

Miloš je bio je deo "Zadruge 3", a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom, pa za "Informer" poručio da će priznati vanbračno dete, ako ga ima.

- Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete - rekao je pevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic)

Međutim, on mudro ćuti i krije najveću tajnu da je svojevremeno navodno preoteo ženu svom bratu. To se desilo pre nego što je upoznao Dragicu koja mu je rodila sinove Baneta i Mikicu, ali je pevač pod pritiskom porodice na kraju morao da ostavi ženu svog brata i nađu novu koja koja će mu roditi decu jer su mu tako naredili, pisao je svojevremeno Star.

- Još je pokojni Sinan Sakić otkrio kako je Bojanić svom rođaku preoteo ženu, odnosno bratu od ujaka, Zbog svega su ga pljuvali i mrzili, ma niko nije hteo da priča s njim, ni njegovi roditelji. Nije dugo bio s njom, oko devet meseci, jer nije mogao da izdrži pritisak, svi su se okrenuli portiv njega. Sinan je to javno pričao, a Miloš je navodno pretio tužbom, ali ga nikada nije tužio jer je znao da Sinan može sve da dokaže. On i dan-danas ne priča s tim bratom. Taj mučenik kome je skinuo ženu jedne noći se napio pa je s pištoljem krenuo da ubije Miloša. Srećom pa je njegova majka to javila Bojanićima koji su odmah pozvali policiju. Da ga policija nije sačekala ispred kuće, Miloša danas ne bi bilo - otkriva izvor iz Novog Sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic)

S druge strane, Miloševa sadašnja žena Branka nikada nije želela da komentairše bilo šta.

- Miloš je imao mnogo žena pre mene, a ja nisam ta koju je preoteo. Nek je Sinanu laka zemlja, on je aludirao na Miloševog rođaka koji živi u Luganu. On je jedan gospodin koji je mnogo pomogao Sinanu u karijeri. Te priče koje se sada vrte desile su se pre 20-30 godina i nema smisla da se ja petljam u to - rekla je Branka, koja je dodala da rijaliti ne gleda jer ne želi da se izlaže stresu, pošto brine za zdravlje svog muža.

BONUS VIDEO: 

SARA JO POKAZALA DEČKA! Pevačica podelila njihov zajednički trenutak, on je ljubi, a ona se topi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading