ZAVIRITE U BAJKOVIT DOM KAJE OSTOJIĆ! Pevačicina kuća datira iz 18. veka, a na jednu stvar je potrošila 100.000 evra
Printscreen

Pop pevačica Kaja Ostojić već neko vreme živi sa svojim izabranikom Mateom Pavlovićem u Francuskoj, gde hrvatski fudbaler ima angažman. Sada su rešili da svoj zajednički život podignu na viši nivo, te su zakupili stan u jednom posebnom kvartu, u malenom gradiću nadomak Pariza. Zgrada u kojoj se nalazi njihovo novo ljubavno gnezdo ima viševekovnu tradiciju i datira čak iz 18. veka, te je u to vreme bila mesto stanovanja vojske. Međutim, vremenom je rekonstruisana u stambenu zgradu, a zbog svoje estetike podseća na pravi dvorac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaja se odmah pohvalila na svom Instagramu novim kvartom, te ne čudi zbog čega su ona i Mateo lako odabrali da baš ovde nastave svoj zajednički život u Francuskoj.

 

- Čim su ugledali pomenutu zgradu potpuno su se zaljubili u nju i celokupan ambijent. Kaja je neko ko jako polaže pažnju na estetiku i inače je zanima arhitektura, te je odmah rekla Mateu da je ovo mesto u kome treba da sviju svoj dom. On se brzo složio jer im i sama lokacija jako odgovora, te su za samo par dana dali kaparu i iznajmili stan u prelepom zdanju - ističe izvor blizak pevačici, te dodaje da je Kaja odmah zasukala rukave i sama osmislila kako će izgledati stan iznutra:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Kako ima dosta vremena dok je Mateo na treninzima, a inače uživa u kreativnom radu, Kaja se odmah bacila na posao i sama dizajnirala svaki detalj u stanu. Naravno za sve je konsultovala Matea, koji je uglavnom bio oduševljen njenim idejama, s obzirom na to da imaju sličan ukus. Zajedno su se složili da ne žele da štede na prvom zajedničkom gnezdu, te da treba da ga opreme baš onako kako oni zamišljaju. Kako je ceo eksterijer vrlo ekstravagantan, samim tim i enterijer njihovog stana morao je da ide u istom pravcu, te su samo za kuhinju i nameštaj izdvojili nekoliko hiljada evra. Uz to, opremili su stan i vrhunskim uređajima, kao i ostalim sitnicama, dok je Kaja s posebnom pažnjom birala slike i ostale umetnine koje će se naći u stanu. Samim tim za samo opremanje izdvojili su oko 100.000 evra, međutim ne žale ni malo na parama, jer uživaju u novom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

Tragom ovih informacija kontaktirali smo pevačicu, međutim iako Kaja nije želela da priča o ciframa, potvrdila nam je da je sama osmislila ceo enterijer stana, a da je Mateo bio oduševljen njenim predlozima.

- Vrlo pažljivo sam birala nameštaj za novi dom, noćima sam pravila kolaže, gledala ponudu na internetu, obilazila salone… Ali na kraju krajeva, kada se dvoje slažu i imaju isti ukus i stil onda to ide zaista lako i sa zadovoljstvom - istakla je pevačica te dodala da su poručili neke unikatne i posebne delove nameštaja, za koje još uvek čekaju isporuku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Jedini problem je što se na neke od odabranih komada čeka pa još uvek nemamo baš sve što smo poručili, ali će se i to ubrzo realizovati.

Kada se prošle godine doselila kod Matea u Francusku, fudbaler je već stanovao u kući koja je bila opremljena kada se on u nju uselio. Upravo zato su i Kaja i Mateo posebno radosni što će sami moći da opreme novi stan od početka do kraja.

KRALJICA BAKŠIŠA! Tea Tairović priznala šta joj se desilo u Americi, a o zaradi je imala da kaže samo jedno

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aleksandra Vračarević

21.11.2021 12:33

Čime se bavi ova ženska osoba osim što skuplja bogate muževe i momke. Osim ovih selfija po raznim destinacijama gde ona kao sama uživa u luksuzu ja nigde ne vidoh čime ona to zarađuje