NIJE VAMA TEŽE... Lepa Lukić otkrila detalje razgovora sa Meriminim sinom, pevačica na lekovima za smirenje!
Printscreen

Lepa Lukić uključila se uživo u program i nije krila da je morala da popije lekove za smirenje zbog smrti Merime Njegomir.

Pevačica Lepa Lukić u emisiji ,,Vikend jutro sa Jovanom Jeremić" uključila se uživo u program, a tom priliko se dotakla tužne vesti o gubitku još jedne poznate prijateljice Merime Njegomir. 

NIJE VAMA TEŽE... Lepa Lukić otkrila detalje razgovora sa Meriminim sinom, pevačica na lekovima za smirenje!

Printscreen

 

Podsetimo, Merima je skončala svoj život u ranim jutarnjim satima, što je potvrdila i njena ćerka Ljubica. Lepa je priznala da je morala da popije tabletu za smirenje zbog informacije koju je čula, pa nije krila da je bila najbolja prijatelja sa Merimom. 

- Nisam se smirila, popila sam tabletu, jaka je. Ja to ne pijem kada se tako nešto desi, ali ovo je najteže za mene. Svi znaju da sam sa Merimom bila najbolja koleginica. Imam samo 4 koleginice sa kojima se redovno čujem, jedna od njih je bila i Merima. Ovo što se desilo Merimi je jako brzo. Čula sam se sa njenim sinom Markom, popričala sam i sa njom i rastužila se... Marko mi je rekao da ne plačem pred Merimom, mi svi izbegavamo da plačemo, nije vama teže nego nama deci. Zamolio me je da ne zovem više, ako ne mogu da zaustavim suze - priča Lepa Lukić.

Biti u takvim odnosima sa takvom pevačicom, sa mnom se najviše čula i družila. Ne mogu da verujem! Ja sam vriskala koliko me glava nosi, svi ćemo je pamtiti po dobroj pesmi, kolegijalnosti. Ovo je velika tuga što su otišli Marinko i ona u dve nedelje - zaključila je Lepa Lukić.

VESIĆ SAOPŠTIO: Na predlog Aleksandra Vučića, Merima Njegomir će počivati u Aleji zaslužnih građana!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading