ESTRADA SE OPRAŠTA OD MERIME NJEGOMIR Kolege s tugom primile vest o preminuloj koleginici!
Printscreen

Pevačica Merima Njegomir izgubila je bitku sa teškom bolešću u 69. godini, a sada su se poznate ličnosti sa estrade oprostile od nje.

Sa velikom tugom poznati su pisali poslednje pozdrave pevačici.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da li je ljudi to moguće? Baš juče sam joj poslala dve poruke od srca i rekli su mi da se ne javlja nikome. Kao da sam se oprostila. Ovo mi je sve tako teško palo. Milica njena mi se zahvalila i odgovorila da ce mi se javiti Merima čim joj bude bolje, kaze ne može da priča. Trebalo je da se oprostim juče od nje, ne mogu da verujem. Probudila sam se noćas i sanjam neku vodu, uvek kad sanjam vodu čujem nesto loče, nisam ni pomislila da je tonu vezi Merime. U košmaru sam. Bila je divan čovek, kolega, uvek je imala lepe reči za svakog. Neka joj je laka zemljica i neka joj sve najlepše bude tamo. Gde god smo se videle uvek me je od srca zagrlila i udelila kompliment, nije bila škrta. Saučešće porodici od srca - rekla je Zlata Petrović za Kurir.

- Mnogo mi je žao, mi smo do kraja ostali dobri drugari. Merima je bila dobra majka, velika umetnica i čovek, sjajna žena. Hteo sam da je pozovem, ali rekli su mi da je legla u postelju, da se bori i da ne voli da je uznemiravaju... Divnu decu je ostavila iza sebe, moje iskreno saučešće porodici! - rekao je Era Ojdanić za Kurir.

- U zadnje vreme ostadosmo bez mnogo najboljih, Merima je sigurno bila deo njih. Ostavila je mnogo iza sebe, bila je sjajan pevač i mnogo je uradila na afirmaciji te prave muzike. Bila je moj veliki prijatelj, bila je sjajna i moje iskreno saučešće ćerama, porodici… Svi najbolji nas napuštaju poslednjih godina... - rekao je Miroslav Ilić.

- Jaooo, je li istina? Ne mam reči, zanemela sam! Bile smo baš dobre. Velika duša, veliki umetnik! Nedavno mi je odgovorila na poruku i mislila sam i nadala se da će se zaista izvući. Ovo je baš previše, što se bar estrade tiče. Putuj sa Anđelima najdraža moja Merima! Nikad te teću zaboraviti! Moje veliko žaljenje i najiskrenije saučešće predivnoj porodici! -  izjavila je Milena Plavšić.

- Draga Merima, putujte sa anđelima, saučešće porodici - napisala je Milica Todorović na Instagramu.

- Strašno, nemojte da pričate! Nemojte! Jaoo, moja Merimice, a ja ti šaljem porukice. Predosetila sam ja da je ona u teškom stanju. Jao, majko moja rođena, mila majka. Ja sam joj sinoć poslala poruku, kaže biće bolje, imam poruke sve. Jaoo, majko moja. Još je pitam je l' našao Novak lek, čitala sam o tome. Strašno sam potresena, ne mogu doći k sebi. Ove bolesti, jezivo, više ne znamo ko je na meti. Posle Marinka i sad Merime, ja više nisam totalno normalno. Mi smo stasavali zajedno na estradi, namučena smo generacija. Pitam sinoć njenu ćerku, da mi kaze kako je, vidim ja ona mi piše sa Meriminog broja, znala sam, predosetila sam… strahota, što se ona namucila… i ona i Marinko, tu nema pomoci, kakvo izlečenje... - rekla je Nada Topčagić za Kurir.

ERA OJDANIĆ U SUZAMA Pevač zanemeo zbog vesti o smrti Merime Njegomir: Hteo sam da je pozovem, ali...

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Petar

20.11.2021 11:41

Koga Era zali , on se folira njemu nikoga nije zao , on nikoga nevoli samo voli samog sebe

Dr Milanče Mitovski

20.11.2021 11:41

Iskreno saučešće porodici i slušaocima njenih pesama. Ostavila nam je mnogo hitova narodne muzike, koje će sada prezentovati i anđelima. Počivaj u miru, poštovana Merima!