OVAJ PAR MU JE POMOGAO KADA JE ŽIVEO U 17 KVADRATA Saša Popović nekada u džepu nije imao ni jednu marku, a danas je milioner!
E-stock

Saša Popović jedan je od najimućnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni, koji ne žali da potroši novac na luksuzne stvari. On je, kako prenosi "Skandal", odlučio da napiše testament i sve što posteduje ostavi Suzana Jovanović. Tako će Suzana, kako se navodi, nakon što testament i zvanično bude sastavljen, biti bogatija za nekoliko miliona. Ipak, njemu život nije bio uvek "med i mleko", pa tako svojevremeno nije imao ni dinara u džepu.

Saša Popović je svojevremeno otkrio da su mu Lepa Brena i Slobodan Živojinović mnogo pomogli kada je ostao bez para. Kako je istakao, pošto je bio pokraden, oni su mu pružili ruku spasa, te je tako, davne 1996. godine, kupio kuću na Bežaniji.

Kasnije, Saša je poznatom paru sav novac uredno vratio.

Foto: Ataimages

 

- Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj "televizorki". U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocena garderoba koju sam kupovao tokom Slatkog greha. U džepu nisam imao ni jednu marku - istakao je Popović za "Kurir".

- Posle šest meseci neko mi je obio stan i sve odneo! Ostala mi je samo stara pidžama i od odeće ono što sam imao na sebi - dodao je on.

- Bio je to težak period, ali su mi Brena i Boba pomogli da te 1996. kupim kuću na Bežanijskoj kosi, za šta sam im kasnije vratio pare. To im nikada neću zaboraviti - zaključio je Saša. 

BONUS VIDEO: 

BUBA KORELI ŽESTOKO PONIZIO SVOJU DEVOJKU Reper podelio fotografiju koja govori o njihovoj intimi, javnost zgrožena!

Komentari (0)

Loading