SVE JE NAPUSTILA ZBOG NJEGA Pevačica se udala za Turčina i sa njim dobila dete, predviđali joj blistavu karijeru, a evo kako on izgleda!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Mirjana Aleksić predstavila se domaćoj publici u takmičenju "Zvezde Granda". Publika je pamti kao devojku raskošnog talenta koja je iz kruga u krug oduševljavala žiri, zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

Mirjana je godinama uspevala da gradi svoj put ka vrhu, a onda joj je pre pet godina jedan let promenio život iz korena.

SVE JE NAPUSTILA ZBOG NJEGA Pevačica se udala za Turčina i sa njim dobila dete, predviđali joj blistavu karijeru, a evo kako on izgleda!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, na relaciji Beograd – Istanbul upoznala je ljubav svog života, momka iz Alanje sa kojim je pre skoro godinu dana dobila devojčicu Maju.

Na kratko je odustala od pevanja i danas živi na relaciji Turska - Srbija, a svojevremeno je za "GrandOnline" prvi put je javno pokazala supruga.

- Sada je Beograd kao moj grad i nema razlike između Istanbula i Beograda. Navikao sam se na život ovde, jer dolazim često. Jako mi se sviđa ovde - rekao je Mirin muž za "Grand Online".

BONUS VIDEO:

DEŠAVA SE! Popularna jutjuberka oglasila nakon skandala koji joj se dogodio!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Bgd

19.11.2021 21:21

E jadnice jadna. Pa on je gospodin za tebe, .. preko njega si se docepala asfalta. Katastrofa od napumpane.

Zn

19.11.2021 23:42

@Bgd - Kako možeš komentarisati nekog čiji rad ne pratiš. Devojka niti je napumpana niti uradjena, pristojne je prirodne lepote, a predivnog glasa. Upravo redak primer da glasom i svojim prirodnim stasom, a ne silikonima gradi karijeru.

Rajko

20.11.2021 01:40

Srpstvo se gasi a nase zene se udaju za turke i muslimane arape i sl. E srbijo mati sta si docekala