BILE U SVAĐI ZBOG DEČKA! Andreana Čekić se pomirila s Prijinom majkom,  oprostila joj što je skinula momka njenoj mami!
Foto: Alo/ilustracija

Kao razlog za prekid njihovog prijateljstva, mediji su navodili svađu njihoviuh majki zbog muškarca. Kako se navodi sve je kulminiralo kada je Alksandrina majka Borka Mihajlović, navodno preotela dečka Andreanine mame Sonje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže- ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor iz Beča i dodao:

- Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt.

A sada je Andreana objavila fotografiju s Aleksandrinom majkom Borkom i istakla da je laž da su u svađi. Ipak, ovu objavu Borka nije lajkovala, te izgleda da se Čekićeva pomirila s majkom svoje drugarice, ali da Mihajlovićka nema nameru da se s njom druži.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Majka Aleksandre Prijović, često privlači pažnju javnosti, kako zbog svog izgleda i života, tako i zbog popularnosti svoje ćerke. Borka, koja se od Aleksandrinog oca razvela, još dok je ona bila devojčica, na društvenim mrežama je pokazala kako uživa u vezi sa kolegom Fahrudinom Buljubašićem, a ova romansa navodno traje već nekoliko godina.

BONUS VIDEO:

NEMERLJIVA KOLIČINA SREĆE Marija Petronijević tek što se porodila, a već progovorila o novom proširenju porodice!

Komentari (0)

Loading