KAKO MOŽE DA GLUMI KRIMINALCA KAD IZGLEDA KAO FRESKA?! Đorđe David žestoko potkačio Miloša Bikovića, bez dlake na jeziku rekao šta misli o njemu!
Printscreen

Član žirija emisije "Zvezde Granda" Đorđe David isprozivao je zvezdu filma "Južni vetar", Miloša Bikovića.

Roker Đorđe David komentarisao je današnje serije i filmove, te rekao kako mu se ne dopada kako je Biković odigrao glavnu ulogu u filmu "Južni vetar".

On je potkačio Bikovića istakavši da mu nije jasno kako neko ko "izgleda kao freska može da glumi kriminalca".

- U ovim televizijskim serijama ima od pet do sedam glumaca koji se stalno provlače kroz sve serije. Vidim neke momke koji glume kriminalce, ič im ne verujem. Kako može Biković da glumi kriminalca koji izgleda kao freska? Ne ide, meni je to smešno - rekao je David.

On tvrdi da nema ništa protiv Bikovića, već da jednostavno smatra da Miloš nije rođen da glumi žestoke momke.

- Ne pričam o tome da li je Biković dobar glumac ili ne, nego nismo svi za sve. Dobro, osim Marije Šerifović i Jelene Tomašević.

Ipak, većina gledalaca se ne slaže sa Davidom jer je film "Južni vetar" za samo dve nedelje pogledalo čak 400.000 ljudi. Miloš Biković u ovom mega popularnom ostvarenju glumica kriminalca Petra Maraša.

HAOS U TURSKOJ Glumcu Buraku Ozdživitu četiri godine zatvora?!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boki

18.11.2021 13:31

Čovek čije je zanimanje "član žirija zvezda granda" se usudjuje da komentariše nečiji izgled?!?!? Valjda misli ako se unakaziš, nosiš nezapertlane čizme i deluješ namršteno da si baja. Šte tek reći o njegovim pokušajima pevanja? Valjda on misli da je to pevanje!