ODMAH SAM ODREAGOVAO Damir Handanović progovorio o Laćinoj zabrani da prisustvuje sahrani Marine Tucaković!
Foto: Youtube/Printscreen

U emisiji Jutro na TV Prva, Damir Handanović je govorio o okolnostima na sahrani Marine Tucaković, kada je navodno njen sin Milan Laća Radulović njemu i Svetlani Ražnatović zabranio da prisustvuju sahrani.

O tome ko može nju da nasledi u trebalo je da govore njen sin Milan Laća Radulović i njen dugogodišnji saradnik i direktor CEBEF-a Damir Handanović.

Nažalost, Milan Laća Radulović se nije pojavio u emisiji, a Handanović je priznao da ne zna razlog.

- Zvao sam ga, nije se javio, verovatno spava - rekao je Handanović.

Ovom prilikom, Damir Handanović se osvrnuo na saradnju s Marinom Tucaković koja je trajala 15 godina.

- Meni Marina nije bila samo tekstopisac. Bila mi je druga majka, žena koja mi je mnogo pomogla u karijeri - rekao je Hadnanović i dodao da je njihova saradnja bila fuzija njegovih melodija i njenih tekstova.

Zajedno su uradili više od 250 pesama, a između ostalog su radili i na albumima Cece Ražnatović, Ane Nikolić, Saše Matića, Harisa Džinovića, Milana Stankovića, Vesne Zmijanac, Nataše Bekvalac i mnogih drugih.

O incidentu na sahrani, kada se u medijima pojavila informacija da je Milan Laća Radulović navodno zabranio Svetlani Ceci Ražnatović i Damiru Handanović da prisustvuju, kompozitor kaže da nije bilo nikakve neprijatnosti.

- Meni nije zabranio, odmah sam odreagovao. On meni ništa nije rekao, ništa nisam čuo. Bio sam u prvim redovima, nosio sam sanduk. Marina je deo moje porodice - rekao je Handanović.

LAĆA SPREMIO CRNU LISTU Prijateljica tvrdi da će pojedincima biti zabranjen ulaz na komemoraciju Marini Tucaković, oglasio se i Futa!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading