BOGATA FOLKERKA PROGOVORILA! Otkrila kako je nastao legendarni hit "Ej Branka, Brnaka" i tvrdi da ga nije napisao Toma Zdravković!
Foto: Alo.rs

Popularna pevačica Branka Sovrlić, koja važi za jednu od najbogatijih na estradnoj sceni, odgledala je film "Toma" kao i njene brojne kolege, a jedna stvar u filmu joj se nije dopala.

Pevačica smatra da menadžeri u filmu nisu predstavljeni na pravi način, već kao "šarlatani", a zamera na tome što njen suprug Paja, koji je bio glavni u to vreme, nije spomenut.

- Moj suprug je bio glavni menadžer i nije bio takav. On je prvo fakultetski obrazovan čovek. On mu je prvi i organizovao koncerte i to zahvaljujući pesmi "Ej, Branka, Branka" - rekla je pevačica.

BOGATA FOLKERKA PROGOVORILA! Otkrila kako je nastao legendarni hit

Foto: Alo.rs

 

Branka je otkrila i kako je nastao veliki hit Tome Zdravkovića "Ej, Branka, Branka".

- Tu pesmu nije napisao Toma, već Miša Marković i to slučajno. Tada sam bila početnica, mlada, tek izdala prvu ploču. Krenula ja za Niš autobusom, a on me je vozio na stanicu kao dobar kolega - izjavila je pevačica ističući da se sve dogodilo spontano.

- Ja ga pitam kako pravi pesme, kako to ide, a on me pogleda dok je vozio i kaže: "Ej, Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka", i eto tako nastade pesma. To je bila neka sudbina. Toma je zbog te pesme imao sto koncerata - rekla je Branka za Grand Online.

Podsetimo, Branka je jedna od najbogatijih žena sa estrade, a velelepna vila u kojoj živi pod zaštitom je države.

BONUS VIDEO: 

ODLUČILA SE NA DRASTIČNU PROMENU Teodora Džehverović promenila izgled, a komentari samo pristižu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading