INSTITUCIJE POD HITNO MORAJU DA REAGUJU! Estrada se digla na noge nakon skandaloznih izjava Tanjinog muža, stali na njenu stranu i poručili ovo!
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Tanja Savić upala je u kolotečinu i neprestano je na meti napada svog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića, koji je nemilosrdno i gnusno napada i ucenjuje.

Međutim, tome će najverovatnije uskoro doći kraj, jer je pevačica za pomenuti portal rekla da će preduzete sve moguće pravne mere protiv njega, a pre svega zarad svojih sinova Maksima i Đorđa

Brojni pevači uputili su joj ponovo reči podrške, ali i otvoreno poručili da njenim nekadašnjim partnerom treba da se pozabave državne institucije.

Pevačica Dragana Mirković je tokom svih prethodnih meseci pružala javno podršku Tanji, a sada je svim srcem stala uz nju.

Printscreen/pink

 

- Tanja zna da sam tu za nju i u dobrim, a naročito u lošim trenucima jer je tada to i potrebnije. Nažalost, ovo je još jedan od njih i želim da joj poručim da bude jaka i izdrži sve ono što joj život nosi, i da sam uz nju svim srcem. Ona zna koje odluke mora doneti i kakve god da budu, ima moju bezrezervnu podršku. Teško mi je dok sve ovo gledam jer verujem da svako biće zaslužuje sreću, a posebno ona jer odlično znam da ima čisto srce i da nikad nikome nije učinila ništa nažao - istakla je Dragana.

Saša Matić je porodičan čovek, u javnosti nikad nije nekoga vređao, a stao je uz koleginicu koja je sada nezaštićena. Matić se kratko osvrnuo na problem koji Savićeva ima godinu i po dana unazad. 

Printscreen

 

- Strašno je da bilo koja žena doživljava nasilje, makar ono bilo i verbalno, a naročito to ne zaslužuju deca. Verujem u pravosudne organe i da će Tanja uspeti da zaplovi u mirniji život - istakao je Saša.

Kao Tanjin dugogodišnji prijatelj i kolega, Darko Lazić je pre svega zgranut zbog žestokog napada njenog muža na ženu s kojom ima decu.

Foto: Ataimages

 

- Kakav god da je odnos bivših, deca ne treba da ispaštaju, ona nisu ništa kriva. Ne treba da se pljuju jer deca sve trpe. Tanja ima moju punu podršku, znam je dugo i ona je jedna mnogo dobra duša. To nije lepo što radi njen praktično bivši muž. Nemam ništa protiv dečka, ali ružno je što to radi. Tome treba institucije da stanu na put i zaštite je kao ženu koja je praktično ostala sama sa decom. Možda je nezahvalno da ja to pričam, ali deca nisu zaslužila da neko tako govori o njihovoj majci, a kamoli otac. Oboje su odrasli ljudi, treba da smire strasti - kaže Lazić za pomenuti portal, a njegovo mišljenje deli i Aleksandra Prijović: 

Alo

 

- Ja se zaista ne bih mešala u njihov odnos i razmirice koje imaju. Tanja je divna devojka, žena, koleginica i čovek. Svaka majka bi pružila drugoj majci podršku, tako da to i ja radim ovim putem - kaže Aleksandra kratko za pomenuti portal, a sa njom je saglasna i Tamara Milutinović. 

Printscreen

 

- Činjenica je da je izašla iz najgorih stvari i sigurno će izaći i iz ovoga. Svakako sam uz nju i pružam joj podršku. Sve ostalo bih joj rekla u četiri oka. Ono što je najbitnije jeste da je vratila svoju decu, a sve ostalo je manje bitno, sve će ostalo pregurati. Sve će proći u životu pa i to. Bilo je to malo teže za nju, ali preguraće. Zna ona koliku podšku ima sa estrade. Ne znam kako bih se ja izvukla iz toga, da sam u njenoj koži... Činjenica je da je jako teško baviti se javnim poslom, susrećemo se sa svim i svačim. Bitno je samo da je otšla od tog čoveka i da je vratila svoju decu - istakla je Tamara.

Podsetimo, nemoć i gnev Dušana Jovančevića koje je pokazao u brojnim situacijama, pa ju je vređao i ponižavao iako imaju decu, sada su prevazišli sve mere, a malo je reći da je i estrada time zgrožena.

NA OVOM MESTU JE PRONAŠAO UTEHU! Nikola Rokvić nakon smrti oca posetio jedino mesto koje mu daje snagu da prebrodi najteži period života!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

16.11.2021 06:02

Bravo za Estradu, tako se brani koleginica, majka dvoje dece, zena od nasilnika!!!!