MENI BRENA NIJE SVEKRVA! Aleksandra Prijović nije mogla da prećuti na ovo pitanje, odmah odgovorila i jasno stavila do znanja jednu stvar!
E-stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Prijović i Brena oduvek su imale odnos za primer, koji nimalo ne nalikuje ono klasičnom poimanju odnosa svekrve i snajke. Ipak, u poslednje vreme pojedine izjave Aleksandre Prijović navele su javnost da posumnja u skladan odnos svekrve i snahe. 

Naime, Aleksandra je nedavno istakla da joj nije svejedno što njen uspeh konstantno pripisuju Breni i Filipu.

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - rekla je Aleksandra Prijović. 

ATA Images

 

Onda je u razgovoru za „IDJTV“ istakla da joj Brena nije svekrva:

- Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica - istakla je Aleksandra.

Ova izjava pokrenula je sumnje da Aleksandra Prijović i Brena nisu u dobrim odnosima. Ipak, Aleksandra je glasinama stala na put i dodala kako je Brena sjajna žena.

- Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek - dodala je Aleksandra i istakla da sa Brenom i Bobom ima divan odnos, prenosi Hello.

OVU KUĆU JE MARINKO OSTAVIO SLAVICI Pogledajte raskoš u kome žive Rokvići!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading