OBEĆAVAO MI JE DA ĆE SE PROMENITI Aleksandra Mladenović otkrila sve o paklu kroz koji je prošla s dečkom, a povezivali su je sa Šabanovim sinom!
Foto: Alo.rs

Ipak, Aleksandra nije otkrila o kom muškarcu je reč i da li je to bio Mihajlo Šaulić, ali je do detalja opisala ovu turbulentnu vezu:

Aleksandra

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Rekla sam da se više neću vraćati bivšim partnerima. Ja sam se stalno vraćala muškarcu koji mi je obećavao da će se promeniti i da će nešto uraditi, ali ništa. Bila sam mnogo meka, naivna, davala sam mu šansu da se vrati, ali sve je bilo isto. To je trajalo četiri godine, ali naučila sam dosta iz toga, sazrela sam i naučila sam da se više ne vraćam praznim pričama. Samo delima - izjavila je ona.

OBEĆAVAO MI JE DA ĆE SE PROMENITI Aleksandra Mladenović otkrila sve o paklu kroz koji je prošla s dečkom, a povezivali su je sa Šabanovim sinom!

Printscreen

 

 

- Ja nisam ni za autobusom trčala, a kamoli za muškarcem. Ali jednostavno, toliko sam volela i uvek mi je bilo simpatično kako se on na taj način borio za mene, ali to su samo bile reči, a ne dela. Sad sam presekla, slobodna sam, srećna i konačno sam srećna sama sa sobom i mogu da kažem da sam spremna za novu ljubav. Izlečila sam se od cele te priče - tvrdi Aleksandra.

- Svi misle da je to glatko, lepo, ali ništa to nije prošlo bez suza. Mnogo puta sam bila u suzama, nisam mogla da spavam noćima. Danas sam previše emotivna, da promenimo temu… Da li je on plakao? Ponekad, da. Prvi put u životu sam se rasplakala u emisiji… - priznala je Mladenovićeva u „Magazinu In“. 

BONUS VIDEO:

NIŠTA OD VENČANJA Trudna devojka Andrije Miloševića otkrila zbog čega ne želi da se uda za njega!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading