KIJA PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MALOLETNIKA Iznuđivao novac u njeno ime, Kockarova otišla u policiju!
Alo

Naime, na Fejsbuku se pojavio post u kom piše, kako je Kija potrošila pare na novu nekretninu u Tusrkoj, te sad admin tog profila pod imenom "Kijaa Kockarr", skuplja pare za njen naredni album.

Alo

 

 

- Narode, skupljam Kiji Kockar pare za album, ostala je bez para jer je sve dala za nekretninu u Turskoj. Ko koliko može. Ona nema nastupe - pisalo je u objavi.

Kada je saznala za prvaru na pomenutoj društvenoj mreži, Kockareva je rešila da se razračuna sa osobom koja stoji iza svega ovoga, a to je i javno podelila na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Viđaju me u VTK i policiji. Nego, A.H. (17), koji živi u Novom Sadu, biće prijavljen za iznudu novca u tuđe ime. Ide krivična. Jadan da sa 17 godina više nikad nema pravo na vizu - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Inače, o Kijinoj nekretnini u Tusrkoj mnogo se pisalo u medijima, a i ona sama je potvrdila da je izdvojila pare za ovu investiciju.

- Da, kupila sam i išla sam sad samo zbog toga do Turske na dva dana, odmah posle Amerike i premorena sam. Tamo je prelepo, već sam i letovala tamo u istom tom mestu i imam samo lepa sećanja. To je prelep primorski grad koji poseduje sve. Jako sam srećna jer nisam ni sanjala da ću nekad biti u takvoj mogućnosti - pohvalila se Kija nedavno.

BONUS VIDEO:

KAD UMREM, NIKO DA NE PLAČE Glumica Nataša Ninković otkrila kako želi da izgleda njena sahrana!

Komentari (2)

Loading
P. F.

15.11.2021 13:38

Za šta ste Vi Kristina sve sposobni samo da bi se pojavili u medijima.... :-(

Ana

15.11.2021 17:08

Trebala si Jos pre godinu i vise tuziti Lunine senilne babe ,koje te blate i pisu bljuvotine ! Poznato je da to Luni ,Anabeli i tvom bivsem muzu itekako odgovara! Napred malena!