OVO JE OČAJNIČKI POTEZ, POVREĐUJE ME SVE Tanja Savić se oglasila povodom jezivih izjava njenog muža!
Alo

Pevačica Tanja Savić komentarisala je najnovije izjave svog bivšeg Dušana Jovančevića, koji je opleo po njenoj novoj vezi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem.

- Važno je da smo živi i zdravi. Hleba i igara, da imaju ljudi šta da čitaju uz kaficu. Da nema mene i "Zadruge" - počela je pevačica priču kroz smeh i nastavila:

- Jedan prođe, drugi dođe. Ne može da me poremeti sve što misli, na svojoj koži sam osetila šta znači kad živiš sa manipulatorom. U braku, sa decom, koja sve upijaju, sve gledaju, gledaju kako im otac maltretira majku... To su gledali kao mali, a kad pomenu, ja kažem da se ne sećam, kao da mi nije stalo. Osetim tu tugu, počeli su da se otvaraju, da mi govore šta su proživljavali sa njim - govorila je Tanja.

- Videli ste šta je izjavio u novinama. Nisam sa njim, ne mislim o njemu, njemu je očigledno zanimanje "Tanja Savić". Ovo je očajnički potez. On je bio "alfa" mužjak. Na početku je bio ptičica, cvrkutao je. Kada sam rodila prvog sina, kad sam se udala, bila sam od onih koji misle šta će narod da kaže, tipično balkansko dete. Da ne obrukam mamu i tatu. Zbog toga sam trpela muža. A žene, jedan život imate. Povređuje me sve, iako se pravim da mi ne povređuje. Posebno što je druga osoba (Draško Stanivuković) iz drugog sveta - govorila je Tanja.

Podsetimo, Dušan Jovančević oglasio se za gorepomenuti list i dao svoj komentar o Tanjinoj novoj vezi:

- Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj sv*****o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi. Samo zapamti gde živiš, svašta može da se desi u Srbiji. Njegovi roditelji mora da su ponosni na sina i njegov izbor devojke, koja je i dalje u braku - zapretio je Dušan iz Gold Kousta.

SRAMAN GEST HALIDA MUSLIMOVIĆA Na sahrani Marinka Rokvića pevač pravio fotke, pa ih delio po društvenim mrežama!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maks

14.11.2021 19:41

Opasno bolestan čovek, takvim je mesto u nekoj psihijatrijskoj bolnici.