ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI! Tanji Savić stižu stravične pretnje zbog veze sa Draškom Stanivukovićem, otkriveno i od koga!
Foto: Alo/ilustracija

Od kada se u medijima pročulo da je Tanja Savić u šemi sa gradonačelnikom Banjaluke, pevačica ponovo prolazi kroz pakao! 

Iako ni on, ni ona nisu potvrdili da imaju bilo šta, mediji bruje o njima, a kako Scandal saznaje, njegova rodbina je i te kako protiv nje. Čak su Tanji počele da stižu i pretnje kroz komentare na mrežama i po forumima da se okane političara inače se neće dobro provesti.

ZAVRŠIĆEŠ U CRNOJ KESI! Tanji Savić stižu stravične pretnje zbog veze sa Draškom Stanivukovićem, otkriveno i od koga!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tanja je videla neke komentare, nešto u stilu završićeš u kesi, okani se tog političara i slično - započinje izvor Scandala! i objašnjava: 

- Sumnja se da iza toga stoji njegova dalja rodbina jer su, kako se po Bosni priča, ljubomorni na njegovu sreću. A Tanja je lepa, uspešna, sad je i slobodna, dobro zarađuje… Prosto im i ovako smeta njihov uspeh, a sad kad su čuli i s kim je navodno u vezi, hoće da puknu od muke, pa su udarili na Tanju. Neki joj doduše kažu i da joj nije trebala ta afera zbog svega što je prošla sa mužem Dušanom, međutim, Tanji je toliko svega preko glave, pa me ne čudi što sve kulira i gleda svoja posla, kao uostalom i taj političar - završava izvor. 

OD BRENE KRIJE NOVU VEZU! Viktor Živojinović šutnuo Sandru i bacio oko na ovu poznatu pevačicu, viđeni zajedno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading